Skocz do zawartości

520d- piszczący napinacz paska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Czy ktoś ma sposób na piszczenie napinacza w czasie opadów deszczu wilgoci w powietrzu ?'''

Nipinacz strasznie skwierczy/piszczy tylko na wolnych obrotach moge mu coś nasmarować ?

przy przejechaniu 17 km przestaje po czym po odpalaniu na zimnym silników jest znów to samo :(

Edytowane przez adadus

Pozdrawiam adadus

Przepraszam za błędy w szczególności Admina

Opublikowano
Ja już mam pomysł,jeszcze chwilka a nerwy mi puszczą.Kolego OSTATNI raz pisze coś od siebie; Popraw tytuł albo BAN masz od jutra.POzdrawiam i myśl przyjacielu zanim dorwiesz się za pisanie bzdetów.3,3,3,3, razy prosiłem,określiłeś się że masz 18 ańos i login jest twojego taty.Ja mówie stop.Rozkimam to jutro. :evil: Wpadka totalna
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dani, nie denerwuj sie, szkoda zdrowia :wink:

Co do tego napinacza, to lepiej chyba zdemontować, wyczyścić i wtedy nasmarować, bo jak zapaprasz pasek w jakimś tłustym dziadostwie, to drastycznie poleci jego żywotność - ryzyko zerwania, lub co najmniej będzie się ślizgał.

Ja bym zalecał wymianę przynajmniej samej rolki (jeśli jest taka możliwość).

Opublikowano
  • Autor
ok dzięki :) Shadow69

Pozdrawiam adadus

Opublikowano
  • Autor
spokojnie admin nie jestem dlugo na forum to nie bardzo znam zasady juz poprawiłem chyba już lepiej co ? :)

Pozdrawiam adadus

Opublikowano

napinacz prędzej terkocze, dzwoni metalicznie.

Świszczą rolki, ew. ktoreś łożysko

Opublikowano
Hej Czy ktoś ma sposób na piszczenie napinacza w czasie opadów deszczu wilgoci w powietrzu ?'''

Nipinacz strasznie skwierczy/piszczy tylko na wolnych obrotach moge mu coś nasmarować ?

przy przejechaniu 17 km przestaje po czym po odpalaniu na zimnym silników jest znów to samo :(

Tylko na wolnych obrotach możesz mu posmarować - tz. polać starym ale nowym olejem na rolkę i pasek.

Po przejechaniu 17km silniki powinny się nagrzać,przynajmniej ten jeden z tyłu.

Jak by co to mam 18lat i piszę za Tate :roll:

ps. dani- nie trać nerwów tylko czyń swoją powinność. :evil: :cool2:

z początku może było śmiesznie ale teraz adadus nabija się nie tylko z nas użytkowników ale z admina i moderatorów.

Nie trzeba być specjalnie bystrym żeby to zauważyć już dawno. :)

Opublikowano
  • Autor

sobie tez nasmaruj tryby w glowie'

sorry admin ale ten kolega przegioł z textu robi widły jak chcesz to i tak mnie mozesz zablokowac juz mi zaczyna wiśić te forumi jego "co niektórzy"

użytkownicy

Masz kolego za swoje poczynania BAN na 24h--próba dla Ciebie.Mam dusze więc wczytaj się w komunikaty pisane przez nas.Brak poprawy oznacza BAN na IP twojego "dostępu",użytkownika(Ciebie). Jak se ścielisz tak se śpisz :cry: POzdr

Pozdrawiam adadus

Opublikowano

adadus na miejscu twojego taty sprzedał bym te auto a ciebie dorzucił w gratisie.

Ojciec miałby dwa problemy zgłowy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor
to piszczy pasek na rolce dolnej napinacza sprawdziłem :)

Pozdrawiam adadus