Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Coś mi się wydaje, że śruba jest tylko jedna.Reszta to spinki i jeszcze dość solidnie trzyma góra tapicerki.

Wrzucę Ci link,ale nie sądzę żeby wiele on Ci pomógł.LINK

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Kolego ja wczoraj zdejmowałem boczek ;) 1 raz i sobie poradziłem zacznij od dołu najlepiej łopatką drewnianą kuchenną bo śrubokrętem odradzam by nie narobić pociąć tapicerki jeżeli wyjołeś zaślepke od klamki najlepiej drucikem zagięty odkręcasz klamke wkładasz do środka gdy juz do okoła podważysz zapinki łopatką do góry podnosząc łopatkie to szarpnij za środek bo tam znajduje sie solidny zaczep nastepnie pod kątem przy listwie chrom zaczynając od tyłu podnoś osłone górną mocno smiało tylko tak aby przyciskisk przeszedł :)

Pozdrawiam adadus

Przepraszam za błędy w szczególności Admina

Opublikowano
Kolego ja wczoraj zdejmowałem boczek ;) 1 raz i sobie poradziłem zacznij od dołu najlepiej łopatką drewnianą kuchenną bo śrubokrętem odradzam by nie narobić pociąć tapicerki jeżeli wyjołeś zaślepke od klamki najlepiej drucikem zagięty odkręcasz klamke wkładasz do środka gdy juz do okoła podważysz zapinki łopatką do góry podnosząc łopatkie to szarpnij za środek bo tam znajduje sie solidny zaczep nastepnie pod kątem przy listwie chrom zaczynając od tyłu podnoś osłone górną mocno smiało tylko tak aby przyciskisk przeszedł :)

tylko że kolega zdejmuje na zamknietych drzwiach :norty:

Opublikowano
o kurde to rzeczywiscie ma problem :( powodzenia

Pozdrawiam adadus

Opublikowano
Pisze,że od środka normalnie można otwierać,więc ma drzwi otwarte.O ile pamiętam,to po odpięciu klipsów tapicerkę trzeba ciągnąć w górę.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
niee musi jeszcze odpiąć na górze przy szybie są zapinki te co trzymają listwe chrom .

Pozdrawiam adadus

Opublikowano

tylko że kolega zdejmuje na zamknietych drzwiach :norty:

ups faktycznie może otworzyć drzwi to tak jak kolega wyżej pisze

Opublikowano

kolego tu masz link jak to sie robi obejrzyj i napewno sobie poradzisz jak pomoglo i zrobisz to napisz jak poszlo pozdro :cool2: :mrgreen:

/ps zacznij od 5,25 min ogladac tam sa tylne dzwi/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja jeszcze dodam od siebie, nie odciągaj za mocno boczku po zdjęciu go z zaczepów, bo kabelki do lampki pod drzwiami i przełącznika do szyby są dość krótkie i łatwo je uszkodzić, przekonałem się jak pierwszy raz siłowałem się z boczkiem.

:norty: