Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy felgi 18cali to dobry pomysł?mam felgi orginalne 18 cali,czy warto je zakładać na nasze drogi?co o tym sądzicie?
Opublikowano

Ja to w ten sposób: 24h na poprawienie tytułu ,bądż chociaż umieszczenie w temacie który jest archiwizowany i przedyskutowany.Jedną wpadke kolego zaliczyłeś a grzecznie prosiłem :wink: .Nie mam zamiaru po raz kolejny :!: -wychodzić na cwaniaka. POzdr

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=72&t=117890 --w miare tak prosze.

Opublikowano

Naucz się pisać regulaminowo tytuł viewtopic.php?f=72&t=117890 :cool2: --to nie moje widzi misie.

Następnym razem wpisz w szukaniu dwa słowa :jakie felgi , a nie następny temat. Ja tak zrobiłem i zobacz :

viewtopic.php?f=72&t=144728&p=1024183&hilit=jakie+felgi#p1024183

viewtopic.php?f=72&t=150691&p=1087542&hilit=jakie+felgi#p1087542

viewtopic.php?f=72&t=127455&p=895495&hilit=jakie+felgi#p895495

viewtopic.php?f=72&t=134595&p=945658&hilit=jakie+felgi#p945658

Poczytaj najpierw to co koledzy już napisali,poradzili,wywnioskowali,a nie za każdym razem nowy temat.Można kontynuować tamte tematy. :wink:

Poprawiłem tytuł masz linki do tematów wiec wyciągnij sam wniosek czy jestem złośliwy,ale też nie będe poprawiał wiecznie twoich postów i prosił się żebyś ty stosował się do regulaminu. POzdr i powodzenia :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dani się wk****ił :mrgreen:

:arrow: Na równe drogi bez kolein i dziur-dobry pomysł

:arrow: Na poprawienie wyglądu-dobry pomysł.

:arrow: Na nasze dziurawe drogi-nie za bardzo,ale jeździc sie da (ja jeżdżę)

:arrow: Na wykończenie zawieszenia po naszych drogach-pomysł rewelacyjny. :mrgreen:

ec2Wze6.jpg