Skocz do zawartości

[523i]Zegary licznik- jak zmenić mile na km?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o to żeby w angliku pokazywało il pali lirów na 100 bo te galony o pomerdane są jakieś.

i tam wogóle sa testy jakieś w guziku na desce o co tam chodzi ile tych testów jest i do czego każdy służy?

dziękuję

noga w chłodnicy
Opublikowano
Hmm jak się nie mylę to właśnie w testach przestawisz sobie. W każdym teście co innego. Zapewne masz zablokowane i przerzuci Cię automatycznie do testu w który wchodzisz i wpisujesz sumę ostatnich pięciu liczb z dowodu (bądź test nr1), np. 5+6+4+5+2=22, wpisujesz wynik i wtedy odblokuje Ci testy. W testach są zawarte różne informacje, np. ile paliwa masz w poszczególnej komorze, temperaturę silnika, obroty, spalanie, test zegarów itd. Powodzenia :D
Opublikowano
Opublikowano

dzięki za odpowiedz ide pogmerać zaraz i co mam pozmieniać w tytule szeryfie?

Już nic--taka postawa się szanuje :cool2:

noga w chłodnicy
Opublikowano

CIHY faktem jest w zrób to sam rzadko kto może znależć.Prawdą też jest że sporo userów pyta o to.Proponuje założyć ładnie sformułowany temat w tym dziale.

np: [5xx] OBC -pełen opis funkcji lub jak coś mądrzejszego sklecisz.Moglibyśmy w pózniejszym czasie podpiąć pod to inne bardzo przydatne triki ukryte w naszych buniach.Może zrobimy z tego temat coś jak Planuje zakup e39-prosze o opinie ?? Uwidzimy,ale na chwile obecną zrób coś w tym stylu,z mojej strony nie będzie szumu,a wręcz odwrotnie postaram się to dopracować.POzdr :cool2: i popieram.