Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby wszystko było z tym autkiem w porządku?! :P

Czekam na opinie.Co jest nie tak.

Może coś znajdziecie. Albo powiedzcie że jeśli w aso i po podpieciu kompa nic nie wyjdzie to można brać bo cena jest adekwatna do rocznika i modelu

Opublikowano

Fajne autko, policzyłeś ile razem Cie wyjdzie??

Jeśli diagnostyka nic nie pokaże to brać :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Może coś znajdziecie. Albo powiedzcie że jeśli w aso i po podpieciu kompa nic nie wyjdzie to można brać bo cena jest adekwatna do rocznika i modelu

A co tu pisać. Na fotach nic złego nie widać, kolor jeden a nie kameleon, szparki między elementami równe, środek czysty, skóra niewypierdziana.etc etc:)

Koniecznie sprawdzić przed zakupem (najlepiej ASO DE) i jak będzie git brać, bo auto śliczne. Tylko pamiętaj, ze jak będziesz rejestrował w PL to większa stawka akcyzy - pojemność pow. 2 litrów.

Opublikowano
Po zakupie należałoby chyba od razu wyregulować pokrywę silnika, na zdjęciu nr 2 (en face) widać, że lewa strona lekko uniesiona do góra, ale ja się nie znam :)
M.i.k.l.i.k.
Opublikowano

Fakt szczelina nad gillem nie jest równa ale mam nadzieje że to nic wielkiego.

Sprawdze to napewno.Czy widzicie jeszcze coś podejrzanego?

Licze na waszą pomoc!!!

Opublikowano
Jak dla mnie niepokojący jest przebieg. Ta kierownica nie powinna tak wyglądać, mam porównanie z autem o autentycznym przebiegu 125k km i tam kierownica jest prawie jak nowa. Chyba, że ktoś nakładał kilogramy kremu na dłonie przed jazdą. A do tego brak zdjęcia, na którym widoczne byłoby siedzisko fotela kierowcy. Konfiguracja rzeczywiście bardzo ładna.
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Brakuje navi profesional
sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
Opublikowano
Jak dla mnie niepokojący jest przebieg. Ta kierownica nie powinna tak wyglądać, mam porównanie z autem o autentycznym przebiegu 125k km i tam kierownica jest prawie jak nowa. Chyba, że ktoś nakładał kilogramy kremu na dłonie przed jazdą. A do tego brak zdjęcia, na którym widoczne byłoby siedzisko fotela kierowcy. Konfiguracja rzeczywiście bardzo ładna.

Zależy z jakim modelem porównujesz. Należy pamiętać, że w e60 materiały są już niestety dobierane przez dział księgowości i w porównaniu z np e39 to już nie ta wytrzymałość (wiem bo widzę jak się zachowują materiały u mojego brachola w e60 z 2005 roku - porysowane pokrętła światłe, odłazi powłoka od guzików z kierownicy itp, itd a u mnie przebieg 255 tys w e39 i ŻADEN guzik na kierownicy nie jest porysowany czy poobdzierany z farby itp).

Pzdr.

Opublikowano

Zależy z jakim modelem porównujesz.

Zapomniałem doprecyzować - oczywiście porównuje z e60 530d :)

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

Autko sprawdze napewno bo dzwoniłem i pan mówi że niema problemu z przeglądem w aso.Ma service heft wiec zobaczymy. Co do wytartych kierownic i foteli to podchodze z dystansem bo mój szef ma mercedesa s500 2008rok i 108000tys przebiegu i zarówno fotel jak i kiera wyglądają na gróbo ponad 300tyś.Ale chłopina ma chory kręgosłup i 70 lat więc do auta nie wchodzi tylko się wślizguje że tak to ujme :D

Zobaczymy jak wygląda to autko na żywca heheh.

Dziekuje wszystkim za pomoc i życze miłego dnia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z Austrii to już bliżej chyba nie mogłeś nic znaleźć :D

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
z Austrii to już bliżej chyba nie mogłeś nic znaleźć :D

Rozglądałem się też w Austrii ale ceny są z kosmosu :shock:

Ceny tego modelu są o jakieś 2,3euro droższe i niewiem dlaczego aż tyle!

Wiem jedno; jeśli ktos ma do sprzedania auto w Polsce sprowadzone z Austrii w przystępnej cenie rynkowej to albo miał farta przy zakupie w co wątpie albo przyjechalo do Pl w kilku częściach.

Ale cuda się zdarzają bo mój kolego ostatnio wychaczył piękne serwisowane BMW 740 z przebiegiem około 170 tyś z 1998 roku.Naprawde igła tylko pozazdroscić.Auto staciło moc i niepaliło na wszystkie gary a majstry z Kasztanii stwierdzili że naprawa przekroczy wartość auto.Tak wiec doktorek wydygał i sprzedał autko za 800euro.Wiec laweta i do polskiego warsztatu.Naprawa wyniosła 700złotych. :duh:

Opublikowano

A co tu pisać. Na fotach nic złego nie widać, kolor jeden a nie kameleon, szparki między elementami równe, środek czysty, skóra niewypierdziana.etc etc:)

Koniecznie sprawdzić przed zakupem (najlepiej ASO DE) i jak będzie git brać, bo auto śliczne. Tylko pamiętaj, ze jak będziesz rejestrował w PL to większa stawka akcyzy - pojemność pow. 2 litrów.

Szparki miedzy elementami rowne?? :D no przod jest rowny jak cholera :) przebieg 99% korekta, dziwne, ze nie zrobil zdjec fotela kierowcy, pojedz po to auto a zapene sie przekonasz ze fajne to jest tylko na zdjeciach :D mam wrazenie, ze nie znacie rzeczywistosci chlopaki...

zobacz jak wyglada kierownica przy duzo wiekszym przebiegu nie mowiac juz o roku produkcji samochodu...

http://otomoto.pl/bmw-530-C22905191.html

Opublikowano

Szparki miedzy elementami rowne?? :D no przod jest rowny jak cholera :) przebieg 99% korekta, dziwne, ze nie zrobil zdjec fotela kierowcy, pojedz po to auto a zapene sie przekonasz ze fajne to jest tylko na zdjeciach :D mam wrazenie, ze nie znacie rzeczywistosci chlopaki...

zobacz jak wyglada kierownica przy duzo wiekszym przebiegu nie mowiac juz o roku produkcji samochodu...

Sorry kolego, ale kierownica nie zawsze jest wyznacznikiem ile auto ma przejechane - kolega miał audi po kobiecie, która jeździła w pierścionkach, przebieg niewielki, a skóra starta prawie do żywego. A to że zderzak z jednej strony niżej leży to na pewno po spotkaniu z mamutem.

Nie rozumiem jednego tu czasem - każdy chce wypatrzeć coś złego na siłę, jaki to on nie mądry. Kolega napisał, że sprawdzi więc czekamy.

Opublikowano

Czasami jak czytam uwagi to aż się zastanawiam gdzie jakie komentatorzy mają autka. Wszystkie chyba salon BMW. I pewnie przed zakupem sprawdzane w salonie konkurencyjnym dla pewności ;)

Przecież to jest używane auto, nie stało ani w muzeum ani w garażu pod kocem.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

Sorry kolego, ale kierownica nie zawsze jest wyznacznikiem ile auto ma przejechane - kolega miał audi po kobiecie, która jeździła w pierścionkach, przebieg niewielki, a skóra starta prawie do żywego. A to że zderzak z jednej strony niżej leży to na pewno po spotkaniu z mamutem.

Nie rozumiem jednego tu czasem - każdy chce wypatrzeć coś złego na siłę, jaki to on nie mądry. Kolega napisał, że sprawdzi więc czekamy.

Napewno jezdzila kobita bmw 5 w kombiaku, w pierscionkach :) tak jak zawsze i lekarz jezdzi w niedziele do kosciola, hehe. Bajki mozna pisac i pisac w nieskonczonosc... Pierscionki inaczej niszcza kierownice, ta widac ze jest zwyczajnie wyjezdzona. Zreszta cena tego samochodu z tym przebiegiem mowi sama za siebie... no a przedni zderzak to pewnie sobie tak dla "bajeru" zmienil polozenie...

A wiesz, czego ja nie rozumiem tu czasem, ze kazdy chcialby wypatrzec okazje na sile, wiedzac dobrze, ze gdyby byla to naprawde okazja to takiego auta nie byloby w godzine, nie wazne czy niemcy czy austria czy polska i nie wiem licza, ze ktos z forumowiczow utwierdzi ich w przekonaniu ze to naprawde okazja, ze super auto... ?? obejrzyj troche e60 to zobaczysz co jest na rynku, nie tylko polskim...

Opublikowano
Czasami jak czytam uwagi to aż się zastanawiam gdzie jakie komentatorzy mają autka. Wszystkie chyba salon BMW. I pewnie przed zakupem sprawdzane w salonie konkurencyjnym dla pewności ;)

Przecież to jest używane auto, nie stało ani w muzeum ani w garażu pod kocem.

zebys wiedzial ze salon bmw...

Chodzi o to jak mocno jest uzywane+ ewentualnie "pokombinowane" a to ma odzwierciedlenie pozniej na cene...

Opublikowano

Panowie nie kupuje aut na siłe ani tym bardziej nie szukam okazji.Jeśli bedzie taka potrzeba to dołoże troszke kasy. Nie na tym aucie świat sie kończy.Niechce aby zaraz sie wszyscy kłócili.

Biore wszystki opinie pod uwage bo każdy może mieć poniekąd racje.

Opublikowano
Panowie nie kupuje aut na siłe ani tym bardziej nie szukam okazji.Jeśli bedzie taka potrzeba to dołoże troszke kasy. Nie na tym aucie świat sie kończy.Niechce aby zaraz sie wszyscy kłócili.

:cool2: I tym optymistycznym akcentem proponuję zakończyć ten "spór".

Kolega kubik2521 w razie oględzin powie co i jak. Powodzenia w zakupach.

Opublikowano

Nikt sie nie kluci :))

Zdrowe podejscie kolego, polecam dorzucic jeszcze troche €€ a na pewno zaprocentuje to znalezieniem pewnego egzemplarza ktorego nigdy pozniej nie skrytykujesz :))

Szkoda, ze w PL ceny E60 zrownaly sie do cen zakupu np. RAV4 z 2007roku:/

Opublikowano
ostatnio przeglądam rynek de w poszukiwaniu e60/e61. trudno znalesc e61 w dieslu z małym przebiegiem. tym bardziej kombi. choć częsciej kombi własnie jest lepiej wyposażone. co do cen to do pl nie ma porównania- są niższe, a i mamy większy wybór aut.

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.

Reanimacja:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=228175

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zaleźć wszystko można.

pytanie tylko za ile :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały