Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Proszę o poradę czy te autko jest godne zainteresowania, nigdy nie miałem do czynienia z BMW i nic praktycznie o tych samochodach nie wiem i jak z cenami części do tych aut. Wcześniej miałem Astrę G i ostro wtopiłem dużo mnie to kosztowało. http://allegro.pl/show_item.php?item=2164662903 Dziękuje za szczere podpowiedzi

Jak dla mnie na pierwszy rzut oka to kolory kierunków z przodu i z tyłu są różne, więc być może był jakiś dzwonek.

Opublikowano

Podlokietnik troszkę wyślizgany, ale z drugiej strony fotele wygladaja calkiem ladnie. Ogolnie popros o wiecej zdjec CAŁEGO auta, najlepiej tez lewej strony, bo dziwnym trafem nie ma zadnych :)

Jest wyrazne zdjecie pieczatki z serwisu BMW, wiec jezeli sam nie mowisz dobrze po niemiecku, to popros kogos zeby zadzwonil i popytal, powinni bez problemu opowiedziec o tym aucie do konca jego serwisowania (wez win wczesniej od sprzedawcy oczywiscie).

Wedlug mnie warto obejrzec, chociaz mimo mojego daltonizmu, cos mi te odcienie niebieskiego nie pasuja, szczegolnie maska/nadkole i tylne drzwi/nadkole, ale po zdjeciach ciezko wrozyc :| no i przebieg, ktory robi sie juz nudny (co drugie auto z Niemiec ma 150tys. km)

Powodzenia

Opublikowano
Wielkie dzięki, te dwie opinie już mi pomogły w decyzji, ostatnio nieźle wtopiłem i jestem ostrożny. Szukam samochodu jakiegokolwiek aby był pewny. Ktoś mi proponuje takiego Nissana P12 od starszego gościa i stan licznika jest pewny, ale ogólnie w rankingu ten samochód ma złe opinie i się zastanawiam. Może ktoś z was widzi coś na zdj czy był bity http://otomoto.pl/nissan-primera-C23021612.html
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ktoś mi proponuje takiego Nissana P12 od starszego gościa i stan licznika jest pewny, ale ogólnie w rankingu ten samochód ma złe opinie i się zastanawiam. Może ktoś z was widzi coś na zdj czy był bity http://otomoto.pl/nissan-primera-C23021612.html

Primera to kiepskie auto w porównaniu do e46. Primera to tapczan, dziadkowóz, a e46 nawet w podstawowej wersji daje dużo przyjemnosci z jazdy. Nie mówiąc o stylistyce - jak dla mnie Priemra, tak wewnatrz jak i zewnątrz jest paskudna. E46 - ładnie utrzymana - jest po prostu śliczna!

Przejedz sie jednym i drugim i oceń co Ci bardziej pasuje. Ja z auta w typie tej Primery przesiadłem sie na starsze e46 i już zostaje na stałe przy marce BMW.

Jesli kupisz dobry egzemplarz e46, to koszty eksploatacji tez bedziesz miał nizsze niż w takiej Primerze.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mój kumpel ma taką w złotym kolorze :mrgreen:

samochód w sam raz dla geja :D

kicha straszna z wyglądu.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Jak chcesz cos super bezawaryjnego to ja ze swojego doświadczenia polecam Mitsubishi Carisme w benzynie najlepiej ostatni wypust 2003-2004 rok albo mazde 626 też z ostatnich lat produkcji 2001-2002 :)

Co do tej e46 to prawa strona równa, nie wygląda żeby coś sie tu działo,lewej brak na zdjeciach, ponadto wydaje mi sie że lampa lewy przód zaparowana. O opłatach nic nie pisze czyli do opłat, cena w miarę uczciwa na 318i przedliftowe, po opatach wyjdzie z 17000. O ile oczywiście większych przygód nie było. Z Zewnątrz dla mnie brzydal, ale środek ładny i zadbany.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z Zewnątrz dla mnie brzydal, ale środek ładny i zadbany.

.

czemu z zewnatrz brzydal? chodzi o kolor i brak wielkich felg?

Przeciez to auto jest śliczne w porównaniu do brzydactw jakie tu polecasz, typu Mazda626. Nie zaprzecze ze ta Mazda jest bardzo trwała, ale stylistycznie jest 3 ligi nizej niż BMW. Wnętrze w 626 a w e46 to już wogóle jest róznica lat swietlnych na korzysc BMW.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
albo mazde 626 też z ostatnich lat produkcji 2001-2002 :)

tu mogę potwierdzić.

jak pewniak kupisz bez krańcowanego licznika to jak ja 2 rok tylko olej i klocki bo jeszcze reszta za Niemca wymieniona :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież to auto jest śliczne w porównaniu do brzydactw jakie tu polecasz, typu Mazda626.Wnętrze w 626 a w e46 to już wogóle jest różnica lat świetlnych na korzyść BMW.

chyba nie widziałeś 626 po lifcie :D

dla Ciebie Nissan śliczny dla mnie obciach.

każdy ma swoje upodobania :mrgreen:

Opublikowano
Z Zewnątrz dla mnie brzydal, ale środek ładny i zadbany.

.

czemu z zewnatrz brzydal? chodzi o kolor i brak wielkich felg?

Przeciez to auto jest śliczne w porównaniu do brzydactw jakie tu polecasz, typu Mazda626. Nie zaprzecze ze ta Mazda jest bardzo trwała, ale stylistycznie jest 3 ligi nizej niż BMW. Wnętrze w 626 a w e46 to już wogóle jest róznica lat swietlnych na korzysc BMW.

Po prostu czarne klamki bardzo mnie rażą w oczy, tak mam i już :) i do tego te zmienione nie wiadomo po co kierunki z przodu. Ten kolor też mi nie bardzo leży, no chyba że z chromem przy oknach :) Mazde 626 i Carisme przytoczyłem przy okazji uwagi założyciela tematu o awaryjności Primery. Ani MAzda ani Mitsubishi nie robi na mnie większego wrażenia od e46, jak zresztą dla nas wszystkich chyba i dlatego tu jesteśmy :)

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no i wcześniej 30 tysi rocznie robiła.

a od ostatniego wpisu 15 w dwa lata :mrgreen:

nie wiem na co liczą ludzie z taką książką...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież to auto jest śliczne w porównaniu do brzydactw jakie tu polecasz, typu Mazda626.Wnętrze w 626 a w e46 to już wogóle jest różnica lat świetlnych na korzyść BMW.

chyba nie widziałeś 626 po lifcie :D

dla Ciebie Nissan śliczny dla mnie obciach.

każdy ma swoje upodobania :mrgreen:

Śliczne to pisalem o e46 z ogłoszenia, Nissan brzydal gorszy od 626. Mój brat miał 626 z 1998 roku kupioną jako 2 letnią we Francji. 9 lat jezdzil bezawaryjnie, a auto dostawało mocno w kosć.

Opublikowano
no i wcześniej 30 tysi rocznie robiła.

a od ostatniego wpisu 15 w dwa lata :mrgreen:

nie wiem na co liczą ludzie z taką książką...

Bo to i tacy ludzie. Myślisz że kupujący analizują wpisy? Wątpie.

Opublikowano
Ktoś mi proponuje takiego Nissana P12 od starszego gościa i stan licznika jest pewny, ale ogólnie w rankingu ten samochód ma złe opinie i się zastanawiam.

Odnośnie Nissana Primery to było super auto ale tylko do P10. Dopóki był to oryginalny japoniec z Japonii. Jeździłem całe 8 lat nim więc wiem co piszę. Od P11 to już niestety nie to. A o francuskich silnikach diesla (czyli 1,9) nawet nie wspominam.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785