Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie ładny Hyundai Sonata look :cool2:

"WYKONANA Z CHROMOWANEGO TWORZYWA" jakość pewnie bazarowa wiec nawet jak kupisz to się długo nie nacieszysz.

Na całe szczęście ! bo to prawdziwa ozdoba jest :norty:

http://img513.imageshack.us/img513/9260/avatar2qg.jpg
Opublikowano
Witam. Według mnie nie będzie to ładnie wyglądać(trochę jak VAG), a i sama jakość produktu prawdopodobnie pozostawia też wiele do życzenia.
Opublikowano (edytowane)
Dajcie spokój, wszystko co mozna dolozyc w E60 to m-pakiet jak się go nie ma i felgi 18/19 wybrane sposrod oryginałów. Reszta wg mnie to już agromody. Ostatnio u mnie w pracy widziałem nowiuteńką A6 3,0 TDI na warszafskich błatach (żeby nie było że mam coś do warszawiaków - nie mam, raczej do tych co się tam przenieśli bóg wie skąd - Ci są tragiczni). Ramka pod tablicę rejestracyjną na tylnej klapie ze świecącym na czerwono napisem ***Audi*** i przyklejoną metalową podkówką nad napisem 3.0 :duh: :duh: :duh: Jak to mówią człowiek może wyjść ze wsi ale wieś z człowieka nigdy. Edytowane przez maciekE60
Opublikowano
Kolega wyżej bardzo dobrze mówi. :D Jestem w 100% tego samego zdania. Tylko M-Pakiet i najlepiej oryginalne felgi.
Opublikowano
Kiedyś ta listwa podobała mi się w E39 ale z biegiem czasu to teraz bym tego nie zamontował a np. A6 2006 taką podobną ma w standardzie :)
Opublikowano
No tak ale A6 należy do VAG a oni uwielbiają wszelkie chromowane czy pseudochromowane dodatki :lol: