Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
powiedzcie mi o co chodzi z tym autem? niby anglik a kiera po lewej... oszukanstwo jakies czy co? no i dlaczego taka cena? gdyby było wszystko ok z tym autem to biore chocby zaraz... wyjasnicie mi o co chodzi?

no tak ale jakim autem?

nie ma zadnego linka...

jelsi cena jest o 50% nizsza od zwyklej sredniej allegrowej, to jest to tzw. oszustwo na zaliczke.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Następny połasił się na Nigeryjczyka. Ilu jeszcze?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja bym się połasił dla kumpla :mrgreen:

ale jestem realistą i za tyle jedziemy do de po przedliftowe 3er benzyna w m-pakiecie :D

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Nie żal mi takich frajeròw.

chyba sam jesteś frajerem. Gdybym zapytał kto chce w łeb to nie byłbyś taki cwany! zadałem pytanie bo nie wiem o co chodzi z tymi autami i nadal nie wiem i widze że Ty tez nie tylko nie wiem po co piszesz takie pierdoły.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

chyba sam jesteś frajerem. Gdybym zapytał kto chce w łeb to nie byłbyś taki cwany! zadałem pytanie bo nie wiem o co chodzi z tymi autami i nadal nie wiem i widze że Ty tez nie tylko nie wiem po co piszesz takie pierdoły.

panowie spokojnie.

energie spożytkujcie na czytanie tego linka co wrzuciłem :D

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pamiętam kolego jak pisaliśmy w poprzednim temacie.

A widzisz ile osób się na to nabiera-wierzy w to.Nawet z forum.

Odnośnie ceny X5 to pomnóż przynajmniej x 3.

To jest kolego przekręt jakich nie mało.Nie patrz na takie ogłoszenia za 1/4 ceny.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem jesteś frajerem.

Życze szczęścia .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja tam nie wiem, kto jest frajerem, a kto nie, ale:

http://youtu.be/lx5HjwQ7knk

Dopóki będą amatorzy okazji za 25% wartości auta, dopóty oszuści będą mieli z czego żyć. Więcej wyobraźni i instynktu samozachowawczego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
energie spożytkujcie na czytanie tego linka co wrzuciłem

Widocznie ten link jest mało widoczny :mrgreen: .

viewtopic.php?f=21&t=170179

Przecież lepiej jest się obrażać od frajerów i dawać sobie w łeb.

ec2Wze6.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Że jeszcze się ktoś na to nabiera...... :duh:
Opublikowano
uważam że lepiej zapytać zanim popełni sie jakąś "głupote" i chyba po to jest ten temat na forum zeby pytać o zdanie innych ludzi i żeby sie nie naciąć więc nie rozumiem co niektórych uzytkowników i ich opinii
Opublikowano

Stary, zapytać to pewnie że można, ale jeśli auto ma cenę +/- 10% w stosunku do średniej, zdroworozsądkowej z ogłoszeń. Ale jeśli za auto ktoś chce 1/4 albo 1/3 jego realnej wartości, to czy NAPRAWDĘ sądzisz, że w ogóle warto się tym interesować? Odpowiedz sobie sam przed sobą prywatnie i indywidualnie na to pytanie.

BTW, do niedawna 100% wskaźnikiem, że odchodzi wałek był brak telefonu. Teraz to po prostu telefon + adres brytyjski, 99% londyński.

Opublikowano
dobra proponuje zakonczyc temat. myslalem ze może już mieliście do czynienia z czyms podobnym i może auto jest uszkodzone tylko fotki są inne bądź z przed "katastrofy" albo coś jest z papierami ze bez możliwości rejestracji... możliwości jest wiele jak i wiele jest takich ogłoszeń więc myślałem że KONKRETNIE wiecie o jaki "wałek" tu chodzi... (uszkodzony, bez dokumentów czy coś podobnego) napisalismy sie a i tak nie wiemy o co dokłądnie chodzi tylko tyle że to na pewno oszustwo jakieś
Opublikowano
dobra proponuje zakonczyc temat. myslalem ze może już mieliście do czynienia z czyms podobnym i może auto jest uszkodzone tylko fotki są inne bądź z przed "katastrofy" albo coś jest z papierami ze bez możliwości rejestracji... możliwości jest wiele jak i wiele jest takich ogłoszeń więc myślałem że KONKRETNIE wiecie o jaki "wałek" tu chodzi... (uszkodzony, bez dokumentów czy coś podobnego) napisalismy sie a i tak nie wiemy o co dokłądnie chodzi tylko tyle że to na pewno oszustwo jakieś

Człowieku czy ty masz żòłte papiery.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widzę że nie zajarzyłeś jeszcze.

To auto z ogłoszenia po prostu nie istnieje.O to tu chodzi.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
kurde chłopie masz wklejone 3 (słownie trzy) linki opisujące podobne przekręty. Albo jesteś ślepy albo faktycznie masz żółte papiery. Poczytaj a nie najeżdżasz na każdego :duh: Albo wpłać zaliczkę i nie zawracaj głowy :duh: