Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ... zgory prosze o wyrozumialosc i to co napisze jest po czesci pytaniem i poprostu chce zrobic tak by bylo malo kosztow !

to oto pytanie

walek mam nowy i popychacze ... a tak klekocze ze masakra ... i teraz tak .. mam wytarte dzwigienki z tej strony co oo pastylke sie ociera ... mam w pracy specjalistyczny sprzet do wrezowania i jest to dokladne .. i czy bym naspawal tam i zfrezowal na odpowiedni wymiar czy bylo by to ok ?

jaki wymiar powinny miec nowe dzwigienki ? moze to smieszne ale kto pyta nie blondzi :cool2: :cool2: :cool2: bylo by to zrobione napewno fachowo i dokladnie

BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano

Nowe dźwigienki można kupić za 60 zł ,ale są też po 20zł.

Jeśli do spoiwa użyjesz tego samego metalu o tych samych właściwościach co metal spawany,oraz obrobisz to porządnie,to czemu nie.

Opublikowano
ja jestem spawaczem bedzie to wykonane napewno dobrze spawy .. i potem wyfrezowane tylko tu pytanie na jaka wysokosc ? i czy pod jakis kontek to jest
BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano
kolego spaw jest tardy ale nie az tak jak ogi material, moim zdaniem jak zacznies spawac to dzwigienki straca swoja wlasciwosc