Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. wczoraj coś mi się stało auto wyraźnie straciło moc i do 2 tys obrotów normalnie wszystko a powyżej kopci że nic nie widać czy to turbina????? co to może więcej byc prosze o porady?? w prawej przepustnicy jest dosyć mocno zaślimaczone olejem a w prawej też jest ale duzo mniej prosze o rade.
Opublikowano

sprawdz narazie MAF sensor odepnij i obserwuj

zaczynaj od najprostrzych rzeczy bozazwyczaj one powoduja problemy

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano

tylko kupic dobra uzywke graniczy z cudem

ja jestem zdania ze regeneracja bedzie najlepszym rozwiazaniem

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano
Będe regenerował w mielcu zobaczymy co to z tego wyjdzie.Drugą też biore do sprawdzenia. Ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą turbosprężarki. mielec ??
Opublikowano
Mam , spie$%^&li sprawę . Ale tam zakładów jest sporo . Ja robiłem z polecenia , mogę dać Ci namiar na PW , ale jest sporo drożej . Płaciłem 2400 chyba netto . Ale części Garetta , nowe fabrycznie . Czy pochodzi krócej niż dobra używka ? niby czemu ? po dobrym wyważeniu , na odpowiednich podzespołach taka tubina jest jak nowa.
Opublikowano
Ja zrobiłem 10tyś na regenerowanej i jest OK. Wyczyść dobrze wydech bo u mnie olej, który tam naleciał się zapalił (nie fajny widok jak w lusterku widać ogień). Mam pytanie czy miałeś duży problem z wyciągnięciem lewej turbiny?