Skocz do zawartości

szukam pomocy - odblokowanie tempomatu i multifunkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest ktoś kto pomógłby mi w odblokowaniu tempomatu i multifunkcji w kierownicy?

zmieniam poduche ze zwykłej na taką z multi i z tego co się orientuje to odblokowanie w/w funkcji jest możliwe za pomocą komputera.

fajnie jakby ktoś był z kujawsko pomorskiego, najlepiej okolice Torunia, Włocławka, Golubia-Dobrzynia coby poratował w tej sprawie :P

Opublikowano
To zmieniasz poduche czy kierownice? hmmmm
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
mam zamiar zmienić poduche. a to trzeba też zmienić kierownice i taśme? gdzieś kiedyś chyba czytałem że wystarczy wymienić poduche bo reszta jest już przystosowana :?:
Opublikowano
dzięki za link. rok auta 2002 więc chyba powinno sie udać. czyli do radia i komputera mimo wszystko muszę pociągnąć kabelki? ciekawe czy zagra bez podpinania kompa.
Opublikowano

Pamiętaj aby kupić przyciski od E39 z 4 kabelkami bo od E38 nie pasują gdy jest kabelków 6.U mnie od E38 nie zadziałała ,a od E39 bez problemu.

Ja kupiłem jedynie przyciski do multifunkcji i wypaliłem lutownicą otwory w mojej poduszce.