Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam problem z BMW X5, starałam się użyć instrukcji i ustawić radio - nacisnąć przycisk z zegarkiem i napisem "BC", ale nie wyświetla się żadne "Bayern 3P"... Nie wiem już jak się za to zabrać, próbowałam na włączonym radiu i na wyłączonym. Czy ktoś może mi pomóc?

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nacisnąć przycisk zegarka

2 przycisk z dwoma kreseczkami u dołu pod 12H SET nacisnąć prawy

3 na wyświetlaczu pulsują punkty

4 w celu zmiany ustawienia pod okienkami -HRS+ -MIN+ naciskasz lewy lub prawy

5 aby zapamiętać wpis okno SET nacisnąć z prawej strony przycisk.

Może udało mi się przekazać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Lunatic666

Ja mam takie radio jak jest link podany http://moto.allegro.pl/nawigacja-16-9-bmw-e39-x5-komplet-i2150563941.html i mam z nim problem że nic nie wyświetla, dioda się nie świeci lecz winda działa bo i się otwiera i zamyka lecz nic pozatym i byłbym bardzo wdzięczny za schemat do tego radia lub jakieś wskazówki gdzie szukać przczyny

Podmień (jak masz możliwość) sam czytnik, który masz w bagażniku - czytnik nawigacji.

Ewentualnie napisz jaki masz czytnik (jest napis na nim DVD czy nie ma?) i ściągniesz sobie soft, wgrasz i będzie może ok.

Opublikowano

witam.

yyy czyli mam rozumieć że całe serce układu jest w bagażniku a na desce rozdzielczej to sam wyświetlacz z odtwarzaczem kaset??

pytam, bo jestem zielony w temacie a w bagażniku to ja mam tylko zmieniarkę płyt i nic więcej a kieszenie na urządzenia są 3 z czego 2 są wolne bo zmieniarka zajmuje jedną.

są sam 2 kostki do podłączenia czegoś i kabelek z końcówką którą domniemam ze to antena - gps lub radio?

jeśli dobrze rozumiem w moim przypadku nie widzę nic na wyświetlaczu bo nie mam sterownika tak ??

nawet napis welcome się nie wyświetla po przekręceniu kluczyka.

Opublikowano
Dokladnie jak przedmowca pisze.Potrzebujesz czytnika nawigacji i zgodze sie tez ze zdarzaja sie glaby co wypruwaja czesci aby jeszcze pare zl zarobic na sprzedazy.Nie kumam takich ludzi ale to juz ich problem
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nawiązując do monitora NAVI, ja posiadam również takie http://moto.allegro.pl/nawigacja-16-9-b ... 63941.html

I zauważyłem że jest tam telewizja. Jak zrobić aby była TV? I jeszcze jedno pytanie. Czy w czytniku DVD (tam gdzie siedzi płyta do nawigacji w bagażniku) można odczytywać filmy DVD na monitorze?

Opublikowano
Niestety nie mozna ogladac filmow. Tylko nawi. Jesli chcesz ogladac TV ze wszystkimi kanalami potrzebny jest tuner telewizyjny. A dodatkowo zabawa z NCSem aby odblokowac TV w czasie jazdy.
Opublikowano
Niestety nie mozna ogladac filmow. Tylko nawi. Jesli chcesz ogladac TV ze wszystkimi kanalami potrzebny jest tuner telewizyjny. A dodatkowo zabawa z NCSem aby odblokowac TV w czasie jazdy.

Jak ma opcję TV to ma tuner, ale telewizji juz nie obejrzy, bo wszystkie nadajniki analogowe wyłaczone w polsce. czytnik dvd to TYLKO czytnik nawigacji, to nie odtwarzacz filmów dvd!

Opublikowano
Ok. Dziękuję za odpowiedzi. Tak też właśnie się domyślałem że DVD to tylko do Navi. Filmy to już by było za dobrze :cool2:
  • 4 lata później...
Opublikowano
Nacisnąć przycisk zegarka

2 przycisk z dwoma kreseczkami u dołu pod 12H SET nacisnąć prawy

3 na wyświetlaczu pulsują punkty

4 w celu zmiany ustawienia pod okienkami -HRS+ -MIN+ naciskasz lewy lub prawy

5 aby zapamiętać wpis okno SET nacisnąć z prawej strony przycisk.

Może udało mi się przekazać.

Witam !!!

Mam ten sam problem co koledzy wyżej, tylko mam inną sytuację. Posiadam nieoryginalne radio zamiast WIDSCREEN 16:9. Przestawiłem język z francuskiego na angielski programem BMW Scanner. i od tego momentu mam na wyświetlaczu --:--. Przyciskami przy zegarach nie mogę ustawić ani daty ani czasu. może przy pomocy INPY, NCS-a lub BMW Scanner można to ustawić, ale nie wiem jak to zrobić. Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny. BMW X5 E53 3.0D 2004r. P O M O C Y