Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bawarskie ciasteczko :D dawniej wystepowalo na allegro jako bawarski kasek. Napisal bezwypadkowe a sprzedawal poprzednio rowniez jako uszkodzone (uderzone, o ile dobrze pamietam, w prawy przod). Do tej pory byly igielki co nie stukaja i nie pukaja teraz sa kaski i ciasteczka. Ja jak widze takie opisy to juz wiem, ze nie ma sensu dzwonic.
Opublikowano

Jak widzę tekst "5 samochód w domu" to mnie mdli, czyli jak będę sprzedawał swoją coupejke to napiszę 8 auto w domu a właściwie 11 bo mam jeszcze dwa wózki widłowe co kupującego będzie guzik obchodziło, raz byłem z kumplem po auto też 3 w domu a na miejscu się okazało że burak miał oprócz sprzedawanego audi, skuter i starego golfa nie na chodzie. Najgorsze jest to że jak sprzedaję jakieś auto które mam od nowości i jest bezwypadkowe i w super stanie to przyjedzie taka menda i mi się doczepi że jest mały odprysk na masce od kamyczka :duh:

Ta ze zdjęć ładna ale po przejściach taka cena :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dawniej wystepowalo na allegro jako bawarski kasek. Napisal bezwypadkowe a sprzedawal ...

Po Polsku pisać nie umiesz?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
dawniej wystepowalo na allegro jako bawarski kasek. Napisal bezwypadkowe a sprzedawal ...

Po Polsku pisać nie umiesz?

W sumie OT ale Ci odpisze. Nie moge pisac bo jestem aktulanie za granica. Nie moj komp i nie ma zainstalowanej polskiej klawiatury. Wyobraz sobie, ze nie wszyscy na swiecie uzywaja polskich znakow.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W sumie OT ale Ci odpisze. Nie moge pisac bo jestem aktulanie za granica. Nie moj komp i nie ma zainstalowanej polskiej klawiatury. Wyobraz sobie, ze nie wszyscy na swiecie uzywaja polskich znakow.

Właśnie sobie wyobraziłem.

w sumie to się po Polsku pisze, a nie jak leci.

można w 5 sek zainstalować.

jakbyś miał taką potrzebę chętnie służę pomocą.

Opublikowano
tak wogóle to ten bawarski kąsek jest samochodem po SWAPIE bodajże z 2.0 jak dla mnie to dyskwalifikuje samochód .. za taką kasę

Adamus

-----------

Opublikowano
Dobre E46 330Ci po lifcie to nie takie pieniądze kosztuje i raczej u nas w kraju handlarzy cwaniaków bajkopisarzy szulerów złodziei (zapomniałem o czymś :D ) takiego nie znajdziesz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak za składaka to trochę przesadzona cena.

ale prędzej czy później znajdzie się ktoś nie czytający forum i łyknie to "cudo"