Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie czy to zamiennik tego poprawionego czy tego wcześniejszego. :norty:

Dajcie spokój kilka zerwanych łańcuchów a watek na 74 strony :wink:

Opublikowano
Może da się zregenerować ;)

10/10 ! :)

może zrobić nadlewkę na zębatce , jak przy oponach ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
my się śmiejemy, a pewnie niebawem nasi rdzenni handlarze wymyślą coś żeby obniżyć koszty przynajmniej o połowę i przynajmniej na sprzedaż żeby poszło. Takie cuda naszych "inżynierów" widziałem i jeszcze lepsze bajki wysłuchałem przy różnych okazjach, że mnie chyba nic nie zdziwi. Piszę chyba bo w dziedzinie kreatywności nagrody zdobyliby na pewno :cool2:
Opublikowano

Może niech ujawnią się ci co im się łańcuchy zerwały. Bo jak narazie zauważyłem jednego a wątek na 75 stron :duh:

I może niech napiszą czy silnik A czy C. Wtedy może na coś się przyda ta dyskusja, bo jak na razie to hyde park odwiedzany głównie przez tych co nie mają N47 ani N57 :D

Opublikowano
Na zamiennikach wychodzi 2000 z robota bez faktury to co się dziwisz? Polak jak może to zaoszczędzi.

Gdzie te zamienniki mozesz dostac ze to z robota 2 klocki ??:D pytam z ciekawosci bo takie info moze byc przydatne :D

Co nie zmienia faktu ze ori to ori

--==A Miało być niezawodnym autem, przy którym nie za dużo się grzebać miało i rozrządu nie wymieniało==--

ale

ich schlafe jetzt ruhig weil ich eine neue Steuerkette habe

Opublikowano
:D nikt nie chce sie przyznac ze chinczyka wklada do buni :d

--==A Miało być niezawodnym autem, przy którym nie za dużo się grzebać miało i rozrządu nie wymieniało==--

ale

Opublikowano
To cisza nastala...pewnie wszyscy z n47 ćmikneli na bazarek po chinole...ciekawe kiedy na mnie kolej.. :)D

ale

Opublikowano
A ja w poniedziałek kupiłem sobie już szóste BMW z silnikiem N47... (mówię całkowicie poważnie)