Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-x5-3-0d-218km-e53-lci-i2147796472.html

Panowie jechałem zobaczyć te auto az KATOWIC do PIŁY 500km , co sie okazuje ,

- auto posiada inne lampy przednie tzn. z 2005r a auto jest 2004r

- pas przedni z nalepka innego kolor( niebieski ) niż pojazd posiada mianowicie AUTO W VIN- (CZARNY)

- opony zimowe łyse !!

- tylna klapa z niebieskiej X5 wrzucona i maźnieta lakierem na "odpier***"

- fotele wyjechane ja po WESTERNIE :/ min.- 600tys km

- zderzak przedni pomalowany "spray-em" ktory znalazłem w drzwiach w czasie ogledzin samochodu - GŁUPOTA!

-szyba od kierowcy unosi sie jakby miała zaraz stanąć.

- KLOCKI I TARCZ DO WYMIANY

-Sterownik i świece do wymiany WSZYSTKIE !!!!!

- w tylnej częsci kabiny nie działa podgrzewanie foteli wraz z nawiewem !!

- ksiazka serwisowa sie zgubiła :|

- KOD RADIA NIEZNANY!!! wiec trzeba zaplacic zeby rozkodowac (wlasciciel nie ma kodu)

- cała prawa strona malowana , tylna czesc auta, przednia (zderzak i maska)-

- łożyska koła prawy przód i tył (szumią jak wiatr nad morzem )

CENA SPRZEDAJACEGO MIN- 57.000 zł - ja tego bym nie kupił za 30.000

Podsumuwujac, auto sprzedaje czlowiek pod PRZYKRYWKA "serwisu bmw" jak sie okazuje nie jest to serwisz tylko WARSZTAT ktory LUBI naprawiac BMW . Chłopaki nie maja żadnej wiedzy albo udwali zeby nie odtsraszyc klienta " moze ten ciul kupi te puzzle " Gdybym nie PROSIŁ dosłownie PROSIŁ o podpiecie pod komputer to nie otrzymał bym żadnej diagnozy !! Co to za warsztat ktory sprawdza tylko wahacze i stabilizatory latarka i Stwierdza ze nic nie jest wybite po 2 min ogledzin!!!

AUTO MA REJESTRACJE ZACZYNAJACE SIE NA "PP" JA TO NAZYWAM

" PUZZLE z PIŁY "

:duh: :duh: :duh:

Pozdro!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja też mam rejestrację PP.

Fangrof zna się na rzeczy, nigdy nie wyjechałem niezadowolony. Tylko niepotrzebnie bierze się za handel autami. To biznes dla mend i oszustów, uczciwy tu nie zarobi. I można sobie gratisowo jeszcze opinię popsuć. Szkoda.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fangrof zna markę jak mało kto w Pile. A jeśli chce jednocześnie oszukiwać bawiąc się w handlarza, to ja nic nie poradzę, ani z tym nie polemizuję. Proste.
Opublikowano
Fangrof zna markę jak mało kto w Pile. A jeśli chce jednocześnie oszukiwać bawiąc się w handlarza, to ja nic nie poradzę, ani z tym nie polemizuję. Proste.

:shock: Kolego ale Ty poważnie piszesz? Czy robisz sobie jaja??

Opublikowano

Zapraszam na Śląsk do M-auto coś ala ten FANGROF -niebo a ziemia- !

Proste.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ogłoszenie Alle- 289000 Otomoto-285 000 km WTF? :mad2: Auto jak z powrotu do przeszłości albo przyszłości i na odwrót jednocześnie. Fail.
Opublikowano

Faktycznie Puzzle :), ja jestem z okolic Piły i miałem okazję być w tym pseudo serwisie. Za pierwszym razem prawie lawetą mnie z miasta musieli ściągać bo koledzy "mechanicy" umyli silnik, ale zapomnieli u kompletnym jego wysuszeniu, po wyjechaniu z warsztatu i przejechaniu ok 500 metrów padła cewka zapłonowa ( wysokie napięcie zrobiło sobie ścieżki na obudowie cewki), na szczescie nie stwierdzili że to przypadek i wymienili tę jedną za free, ale po ok 2 misiącach miałem pod maską LAMPĘ NEONOWĄ :( no ale wtedy to była już "moja" wina, że pozostałe 5 się uszkodziło. Za drugim razem pojechałem tylko po części i sam sobie auto reperowałem. Wg mnie chłopaki wiedzą ciut mniej niż mówią, na kasowaniu za usługi poziom expert :)

Pozdrawiam

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)