Skocz do zawartości

SKRADZIONO BMW POMOCY!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
miałem numer telefonu tego kolesia i policja też ale powiedzieli mi ze to był telefon na kartę i najprawdopodobniej została ta karta wyrzucona, a co do tego kolesia to może on kupił od kogoś to auto i nawet nie wie że jest kradzione. a policje męczyłem długo i nic
Opublikowano
tak wogule to ci co ukradli ci auto to musieli byc nieźli kretyni a nie zlodzieje.ja gdybym na ich miejscu mial bym krasc auto i to bmw to buchnoł bym m5 badz m3 x5 czy x6 w wersji m :D .ale mniejsza o to.tak wiec badz dobrej mysli bo tacy tępi ludzie nie mysla dobrze i predzej czy pozniej wpadna.chyba ze ich namierzysz sam to daj znać na forum to mysle ze sie ich troche wyedukuje fizycznie.pozdrawiam

Edytowane przez ATIK

Moje Coupe------------------> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=160279

Potrzebujesz nowych części ? Dobrych znanych marek ?lub tańszych zamienników? pisz na pw.

Opublikowano
  • Autor
a co do ulotek to jest głupi pomysł bo może ten koleś je zauważyć i wtedy już na pewno nie odzyskam tego auta.
Opublikowano
  • Autor
http://www.fotoszok.pl/show.php/846681_01.jpg.html
Opublikowano
godz 15.53 i tak ciemno czemu nr rej jest na dole?
Opublikowano
  • Autor
nie wiem no takie zdjęcie mi przyszło
Opublikowano
jest na dole, bo tam go umiescil program ktory odczytuje nr rej ze zdjec robionych przez fotoradar
Opublikowano
do autora postu ja poradziłbym Tobie skontaktować się z jakimś doradcom prawnym co można w tej sytuacji zrobić jest wiele kancelarii prawnych a wizyta to 50-100 zł zależy gdzie ale może warto wybrać się na taką wizytę

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Hmmmm, rano widziałem taką ciemnoniebieską na filotetowych felgach w sosnowcu, niestety było to rano, nie zwrócieł uwagi na Tablice. Skóra też byłą jasna...

Ale coś mi tu nieładnie śmierdzi. Jak policja odpuśćiła? Nie ma takiej opcji. Osobiście bym nie odpuśći i udał się wszędzie, do adwokata, policji nawet do Wawy. Ty widniejesz w dowodzie jako właściciel?

PZDR>

Opublikowano
  • Autor
w dowodzie jest poprzedni właściciel z tego względu że ja go nie zdążyłem zarejestrować ale ten od kogo go kupiłem wyrejestrował więc auto jest na mnie. ja jestem z okolic Żywca i Bielska Białej. a policja nie wiem czemu odpuściła no ale mówię jak jest.
Opublikowano
  • Autor
aha no i w ubezpieczalni mi powiedzieli że nie mogą mi podać danych bo są chronione. a jak na policji powiem żeby tak zrobili to potrwa to następny rok.
Opublikowano
Kolego- udajesz się na Komendę Policji z UMOWĄ KUPNA - SPRZEDAŻY tam gdzie zgłosiłeś popełnienie przestępstwa ( kradzież auta ) i prosisz o pismo z Komendy że ten samochód o tych nr nadwozia oraz o tych numerach rejestracyjnych figuruje jako kradziony od --- data kiedy dokonałeś zgłoszenia z sygnaturą akt .Następnie robisz ksero takiego pisma i kolego wysyłasz do tego wydziału który przysłał ci foto z fotoradaru.Następnie zmieniasz adres do korespondencji i kierujesz pisma w sprawie mandatu na adres Komendy Policji która prowadzi dochodzenie w sprawie kradzieży auta.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.