Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie czy nie dolozyc sobie elektryczne rolety na tylna szybe i boczne.

Domyslam sie ze pewnie bede musial podciagnac napiecie, ale czy bede musial wymienic w tylnych drzwiach cale boczki?? Czy istnieje inny sposob wkomponowania rolet w drzwi?

Interesuje mnie tez czy jest to bardzo klopotliwa sprawa.

Po za tym mam mozliwosc wziecia foteli na przod w identycznym odcieniu skory, nawet w lepszym stanie niz moje. Sa to fotele elektrycznie sterowame, podgrzzewane. Moje maja tylko podgrzewanie i elektrycznie pompowane ledzwie w fotelu kierowcy.

Czy to bedzie chodzic?? Wydaje mi sie ze powinno, bo z tego co sie orientuje wszystkie silniczki i guziki sa przy fotelach, a problemem jest chyba jedynie znow napiecie.

Pozdrawiam

Jacek

Opublikowano

Kilka tygodni temu montowałem roletki w drzwiach w swoim E39. Boczki musisz dopasować (szpara między szybą, a boczkiem) lub wymienić boczek na taki z otworem. Dwa takie boczki nawet sprzedaję, bo zdecydowałem się ostatecznie na przeróbkę. Całość zajęła weekend.

Roletę na tylnią szybę tęz montowałem, ale tu wymieniłem całą półkę :lol:

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

a tu gram: http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=227838

Opublikowano
musisz kupic kompletne boczki drzwi z roletami, do tego dwie małe do trójkątnych szybek i całą półkę z roletą , jak chcesz elektryczną . Ale uwazaj na padnietą zębatke .