Skocz do zawartości

wymienić CCC na CIC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki Kruk. Tyle razy wertowałem ten post i nie zwróciłerm uwagi, że jest opis przewodów. Bywa czasami. Pozdrawiam
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam , Panowie jak sie ma wymiana ccc na cic w polifcie e60 .2007

mam navi profesional,brak pdc,

musze wymieniac wszystko czy cos z ccc przypasuje ?

jakie koszta? tak orjetacyjnie za cały przeszczep wlacznie z kodowaniem

ktos z łodzkiego sie tym zajmuje ??

pozdrawiam

Opublikowano
Witam , Panowie jak sie ma wymiana ccc na cic w polifcie e60 .2007

mam navi profesional,brak pdc,

musze wymieniac wszystko czy cos z ccc przypasuje ?

jakie koszta? tak orjetacyjnie za cały przeszczep wlacznie z kodowaniem

ktos z łodzkiego sie tym zajmuje ??

pozdrawiam

wszystko trzeba wymienic tzn ekran, navi, kabel miedzy ekranem a navi, kostke zasilajaca monitor, oslone na navi...wszystkie inne elementy , napisz PM aby wiedziec wiecej , mozemy podjac sie montazu

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano
Czyli co muszę wam podać żebyście wycenił mi taką zamianę? Mam CCC profesjonalne i dziś mi padła pokazuje logo BMW i Anna nie działa myślę o zamianie na cic ? Jaki koszt i gdzie można to u was zrobić? Jestem z Śląska dokładnie z Pszczyny a może znacie kogoś godnego co mi to zrobi z Śląska?
Opublikowano
3k ale jak mam zakupiony już sprzęt ?czy razem z materialem
Opublikowano

Ja z innej beczki.

Mam e92 2006 i chce dołożyć USB. Mam CCC full opcje z BT Zmieniarka Navi SOS PDC etc. Jednak USB dla mnie jest niezbędne. Udalo mi sie doczytac na forum że potrzebuje Mulf 2 High. Czy jest tutaj ktoś na tyle miły napisać mi łopatologicznie biorąc pod uwage to co mam co jeszcze mi trzeba, Jak sie domyślam gniazdo usb + mulf 2 high + kodowanie i co jeszcze?

I czy nie ma ktoś z forumowiczów montujących takiego zestawu do sprzedania?

Opublikowano
Ja z innej beczki.

Mam e92 2006 i chce dołożyć USB. Mam CCC full opcje z BT Zmieniarka Navi SOS PDC etc. Jednak USB dla mnie jest niezbędne. Udalo mi sie doczytac na forum że potrzebuje Mulf 2 High. Czy jest tutaj ktoś na tyle miły napisać mi łopatologicznie biorąc pod uwage to co mam co jeszcze mi trzeba, Jak sie domyślam gniazdo usb + mulf 2 high + kodowanie i co jeszcze?

I czy nie ma ktoś z forumowiczów montujących takiego zestawu do sprzedania?

potrzebujesz:

- modul BT

- kabel USB od BT

- wtyk USB(gniazdko)

- kodowanie

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Auto BMW e91 2007 rok produkcji. Posiadam navi professional 2007 z dużym wyświetlaczem i chciałbym wymienić na CIC.

Jakie to są koszta i kto by się podjął od A do Z ? Swoje CCC chciałbym też pozostawić w rozliczeniu... Proszę o konkretne oferty.

okolice Łomża, Ostrów, Ostrołęka, Warszawa, Białystok. Proszę o kontakt na PW.

Jak kraść to miliony...jak jeździć to BMW!!
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Posiadam BMW E90 2.0 170km z 2008 roku i chciałbym zmienić NAVI z CCC na CIC. Mieszkam w okolicy Zielonej Góry. Jeżeli ktoś jest w stanie to zrobić proszę pisać na PW.

Opublikowano
W swojej okolicy masz min Dziqsek, gdyby Warszawa nie byla problemem to tez jest sporo osob min Ja
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Pisałem do firmy która się zajmuje doposażaniem aut ale wycenili usługę na cytuje "od 4500zł. Nawigacji CCC nie przyjmujemy w rozliczeniu" Trochę za dużo na mój budżet. Znalazłem za to taką aukcję:

http://allegro.pl/bmw-e90-e91-navi-nawigacja-cic-polski-mapy-full-i6916674387.html

Jest chyba wszystko co potrzeba + mapy i całość jest w rozsądnej cenie. Z tego co wyczytałem to wystarczy podmienić monitor i resztę i kostki trzeba przerobić od monitora, wyciąć nowy otwór na idrive w tunelu, kodowanie i powinno być ok. Czy coś jeszcze jest potrzebne do tego zestawu?

Opublikowano
Cena przystępna. Poszukaj obudowy tunelu pod nowy i drive, nie będzie rzeźby. Jak to jest cały zestaw, to masz prawie całą robotę z głowy. Zmieniasz kabel monitor a CIC i nowy kabel pod i drive. Na starym nie będzie chodzić pokrętło. Tam masz jeszcze USB , i wiadomo kodowanie pod auto.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja jestem chętny na wymianę z navi bussines - mały wyświetlacz na ccc lub cic, głównie zależy mi na nawigacji , bo teraz korzystam z navi w telefonie...
Opublikowano
Ja jestem chętny na wymianę z navi bussines - mały wyświetlacz na ccc lub cic, głównie zależy mi na nawigacji , bo teraz korzystam z navi w telefonie...

Dobrze by bylo gdybys napisal co za auto masz, z ktorego roku i jakie aktualnie wyposazenie (multimedia).

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jak zalezy ci na aktualnej navi to zostań przy telefonie. Bmw wypuszcza aktualizacje dwa razy do roku, ale co do nowości w tych aktualizacjach zapomnij. Zanim dodadzą trasę jakąś większą to trzeba z rok czekać. A na lokalne jeszcze dłużej. Takivh altualnych tras jak w telefonie nie uzysksz.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopie temat

Przymierzam się do zmiany ccc na cic i mam parę wątpliwości.

Wiem, że należy zmienić VO 0307 na 0909 i w związku z tym pytanie, czy obecne funkcje takie jak drl, 3x kierunek zostaną zachowane? Jeżeli nie czy będzie możliwość ich zakodowania?

Na pewno, że stracę możliwość sterowania siłą nawiewu z ccc, o czymś jeszcze muszę wiedzieć?

Opublikowano

Mam na sprzedaż cały komplet CIC do e60, pl menu, mapy 2019.

Możliwa wysyłka lub montaż okolice Dąbrowy Górniczej.

Mariusz

Opublikowano
Mają CCC marzyłem o cic teraz w f36 mam najnowsza nawigacje i się zastanawiam ile lat za murzynami jest nawigacja BMW ? Już lepiej wymienię na te z androidem ponieważ te od BMW nic nie oferują oprucz ich płatny usług które działają jak oprogramowanie nA starych komórkach .
  • 3 lata później...
Opublikowano
Kupiłem po tanioci zestaw cic busines a mam ccc busines. Co trzeba zmienić by działało?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam posiadam e60 2004 roki radio ccc ,czy ktoś podejmował się wymiany na jakiegoś androida cic.Jakie koszta i co byście polecili.