Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.mam do wymiany przewody zapłonowe.koszt około 360 złotych.cena dlatego taka porazająca ponieważ przewody ukryte są w korytku przez co są b.długie.zastanawiam się czy nie podeszłyby przewody od zwykłej 318 oczywiście puszczone na skróty bez korytka koszt około 70zł.czy ktoś robił już taki zabieg u siebie,
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
Jeżeli z M43 silnika ,mogło by to wypalić ....a z M40 raczej za krótkie choć nie dam głowy uciąć
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
napisz do kogos kto ma taki silnik i niech ci zmierzy dlugosc kabla albo poszperaj gdzies w necie i bedzie nap[isane
BMW-Bo Można Wiecej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardziej niżdługośćkabla, chodzi o te fajki, są one długie i z 8V mogą nie podejśćlub być za krótkie. Kolego nie przesadzaj, jak chcesz to moge Tobie sprzedać Sentecha do tego silnika poniżęj 200złotych.

PZDR>

Opublikowano
wcale nie przesadzam.pytałem w sklepie i na allegro jest podobnie.dlatego pytam ponieważ kable do 318 m43 kosztują 45zł to jest różnica.2 dni temu kupiłem akumulator,teraz przez te mrozy maska sama opada,jeszcze mam lekki wyciek w chłodnicy między zbiorniczkiem a chłodnicą musiał szron się dostać pod uszczelkę
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dlatego piszę o tych sentechach. Poniżej 200 złotych, w miarę dobre te przewody i pasujabez kombinowania. A tak to nie wiem czy podejdzie, bo fajki mogą byćza krótkie.

PZDR>