Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej,pierwszy raz na tym forum,godzine temu kupilem xa,no wlasnie 3 l. i juz przeczytalem ze slaby,jezdze 530ia,no i faktycznie,jest zwawsza,ale i ten x niezle wrazenie na mnie zrobil,a zony niemoglem wyprosic,taka zachwycona,w sumie uzywane auto to zawsze wieksza lun mniejsza loteria,zabacze jak bedzie,pierwsze wrazenie to wielkosc,szczegolnie w garazu,uwazam ze zadbane,maly przebieg,sprzedajacy tez maniak bmw,nastepna juz stoi pod domem,siedze i czytam forum,pozdrawiam wszystkich uzytkownikow :D
Opublikowano
Witam! Miło powitać tak optymistycznie nastawionego nowego użytkownika X-sa. :D Życzę samych dobrych wrażeń z jazdy, jak najmniej poważnych napraw napraw ,a także samych pozytywnych doświadczeń i długiego użytkowania zakupionego auta.Pozdrowienia dla żony :cool2:
Opublikowano
Witam! Miło powitać tak optymistycznie nastawionego nowego użytkownika X-sa. :D Życzę samych dobrych wrażeń z jazdy, jak najmniej poważnych napraw napraw ,a także samych pozytywnych doświadczeń i długiego użytkowania zakupionego auta.Pozdrowienia dla żony :cool2:
dziekuje,czy moj optymizm,jest jakby nienamiejscu(tak wyczuwam)?

czy juz mam sie bac i szykowac sie na wydatki? :evil:

Opublikowano

eeeeeee, nie no Będziesz Miał Wielbicielki

ciężko z tym będzie:

zony niemoglem wyprosic,taka zachwycona

witamy i pozdrawiamy :)

Opublikowano
kolego, jak można wiedzieć to powiedz ile zapłaciłeś za Xa, jaka skrzynia, jakie wyposażenie. Jestem właśnie na etapie zakupu i też myślę o 3.0i. Pzdr
Opublikowano
kolego, jak można wiedzieć to powiedz ile zapłaciłeś za Xa, jaka skrzynia, jakie wyposażenie. Jestem właśnie na etapie zakupu i też myślę o 3.0i. Pzdr
witam,niewiem czy to Ci sie przyda bo niemieszkam w polsce ,kupilem auto za130000sek.w szwecji,mozna tu sprawdzic dosc miarodajnie i uwazam ze auta sa tu lepsze niz gdzie indziej ,maja male przebiegi,lepsze zawieszenia,oczywiscie mowie o tu sprzedanych,a nie sprowadzone,teraz jakos mniej sciagaja ,bo ceny z niemcami sie troche wyrownaly,co do mojej x5,to jest3.0 litra,a skrzynia automat 140000km,skora sport pakiet etc.niewiem co dodac ?acha dwoch wlascicieli,ogolnie b. zadbany,jezdzony na trasie malmo kopenhaga ,sprzedajacy jest pilotem i smiga na lotnisko w dani,jakies 20km,jak cos to zapytaj,niewiem jak ta cena odnosi sie do polskich realiow pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...