Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
prosze sie wypowiedziec a najlepiej prosze zamiescic zdjecia gdzie zamiesciliscie cb radio w waszych autach.mam z tym problem,poniewaz nie wiem w jakim miejscu je umiescic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Długo kombinowałem .Według mnie ,środkowy tunel od strony pasażera .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Montujesz na środkowym tunelu w którym idzie wał od strony pasażera przed fotelem , kumasz ? Edytowane przez Andrzej62
Opublikowano

jeśli nie jeździsz dużo i chce ci się wsadzać i wyciągać to ja stosuję metodę między fotelem kierowcy a tunelem środkowym. Po zakończonej trasie wyciągam i chowam pod siedzenie. Ważne są wtedy dwa aspekty:

- cienkie radio

- zwrócenie uwagi przy przestawianiu fotele przód tył by nie zniszczyć tunelu lub tapicerki. Jeżdżę tak już ponad 1,5 roku i nic nie uszkodziłem jeszcze

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
A moje CB znajduje się w siatce na mapy przy nogach pasażera z przodu. I bardzo chwalę sobie to spartańskie rozwiązanie nie wygląda dziwnie a gruszka leży w tym małym schowku przed popielniczką. Tylko w zimie troszkę gorzej bo kable zmarznięte i sztywne trzeba się troszkę nachylić żeby o coś zapytać :twisted:
Opublikowano

Ja w e60 nie montowalem ,ale w fokusie i golfie 6 mam pod kolumną kierownicy nisko ,gruszka przewieszona przez kolumnę kierownicy.na 1 rzut oka nie widać cb w aucie,można regulować cb lekko sie pochylajac ,w nogach pasażera to dla mnie nieporozumienie żeby pogłosić trzeba sie rozciągnąć i położyć

---

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrawiam
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
a ja mam cb w moim e61 po lewej stronie tuz przy kolanie.wywalilem schowek po lewej stronie i tam je dalem.wizualnie perfekt,lokalizacja super.jestem bardzo zadowolony
Opublikowano
a ja mam cb w moim e61 po lewej stronie tuz przy kolanie.wywalilem schowek po lewej stronie i tam je dalem.wizualnie perfekt,lokalizacja super.jestem bardzo zadowolony

Daj fotke jak ci to wyszlo.

Opublikowano
A ja włożyłem CB w kieszeń na tylnej ścianie fotela pasażera. Kabel anteny pod kanapą tylną. Dobrze wyregulowane radio tylko włączam i wyłączam ewentualnie reguluję głośność. Radio jest pod ręką i nie szpeci mi samochodu. Poza tym łatwo się przenosi do innego auta.