Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, szukam drzwi do swojej e34 i znalazłem nawet warte uwagi ale nie ma na nich tej listy ozdobnej co sie znajduje na 1/3 ich wysokości od dołu nie mylic z tą na rancie. Na czym ona sie trzyma? I czy jeśli jest zerwana będzie jakiś problem z jej zamontowaniem? rocznik 89
Opublikowano
nie ma problemu, ona jest wciskana po prostu więc delikatnie podwadź i po kolei odpinaj aż do końca odejdzie cała.

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

Problem w tym, że te listwy albo uzywane w albo w oryginale po 200zl. Nie ma podobno zamienników.

Mi właśnie jedną zaj...li z miesiąc temu... :evil:

Opublikowano
kolego co do listew < wlazłem na allegro pierwsz lepsza aukcja BMW E34 NA CZĘŚCI telefon do gościa i na drugi dzień miałem listwy wszystkie w domu za 60 zł z przesyłka
http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
ja mam na prawą stronę na tylne drzwi jesli ktoś chce oddam za free jedynie koszt przesyłki;) bo i tak leży..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Niestety te listwy na ranty drzwi używane są prawie niedostępne,to klasyczna usterka.Są tylko w wersji oryginalnej,pytaj w Edis-ie na Kotlarskiej,ceny identyczne jak na Realoem po przeliczeniu z $.