Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie, czy wie może ktoś z was czym różni się castrol slx od edga ? I co byście zalali do m54b30 ? Jak narazie jest zalana castrolem slx 0W30 bo raczej taki zalewany był w serwisie bmw w Szwajcarii. Do wymiany jeszcze trochę a muszę kupić coś na dolewkę i zastanawiam się czy nie dolać castrol edge 0W30.
Opublikowano

spoko tylko czemu Ci już nikt nie odpowiedział? Każdy widzi, że co miesiąc jest taki sam temat na forum to już nikomu się nie chce odpisywać któryś raz to samo. Ja ci proponuje poczytać te tematy co dałem wyżej, a na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytana

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

SLX to olej serwisowy sprzedawany w litrowych bańkach a Edge marketowy sprzedawany w takich i takich, zasadniczo zdaje się niczym się nie różnią.

Na dolewkę możesz śmiało dać Edge.

Natomiast jak będziesz wymieniał to zalej czymś lepszym, nie będe pisał czym bo to już wielokrotnie było wałkowane (olej to chyba najczęściej poruszany temat na wszystkich forach moto :duh: ).