Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam chciałem po nia jechac, gośćsie upiera z wygląda bardzo ładnie ładniej niz na foto jednak proponuje cene 35 000 do oddania i nie chce zbytnio targować..z opisu wynika ze jest ok bo z nim gadałem. Auto przyjechało do Polski w 2008 roku, koleś jst 2 właścuieielm w Polsce, jest tylko 1 kluczyk i brak ksiazki serwisowej...zimowe opony bdb letnie juz do wymiany, to tyle co pamietam, pozdrawiam.
Opublikowano
Sam chciałem po nia jechac, gośćsie upiera z wygląda bardzo ładnie ładniej niz na foto jednak proponuje cene 35 000 do oddania i nie chce zbytnio targować..z opisu wynika ze jest ok bo z nim gadałem. Auto przyjechało do Polski w 2008 roku, koleś jst 2 właścuieielm w Polsce, jest tylko 1 kluczyk i brak ksiazki serwisowej...zimowe opony bdb letnie juz do wymiany, to tyle co pamietam, pozdrawiam.

a wiesz przy jakim przebiegu jest ostatni wpis w ksiażce, zapomniałem zapytać

Opublikowano
nie wiem wlasnie niby podal vin ale ksiazki mimo wszystko brak, mi jakos specjalnie sie nie podoba ona, tzn widzialem ostatnio na allegro ladniejsze;/ te szyby przyciemnione tez jakos zniechecaja. pytalem o nia bo na poczatku bylem zainteresowany ale...potem znalazlem cos fajniejszego, nie jest zla ale sa ladniejsze;] noi tylko 500zl do negocjacji;/ ale moze warto zobaczyc;]
Opublikowano
Jak 1 kluczyk to być może z jakiejś ubezpieczalni wzięte. Brak książki też może na to wskazywać. Ale autko miłe, świeże, nic dziwnego, że cenę trzymie.
Opublikowano
Być może autko pewnie warto sprawdzić, jesli jesteś poważnie zainteresowany dorobisz kluczyk książke kupisz na allegro i sobie założysz swoja od nowa (od tych licznikowych 129 000), sprawdź w ASO co w trawie piszczy i juz:)
Opublikowano
ja do swojej e46 dostałem komplet 4 kluczyków także troche mnie to dziwi i jest to dla mnie podejrzane bardzo że to ostał się tylko jeden. Znajomy miał przypadek, że kupił A4 także z jednym kluczykiem i w ciagu tygodnia od momentu zakupu samochód zniknął spod domu także byłbym ostrożny.
Opublikowano

Witam

Prezentacja filmowa autka ciekawa :).

Rzuca sie w oczy na fotkach:

- duża szpara tylny zderzak prawa strona;

- 1 kluczyk i brak KS to "książkowy przykład" ,że auto było na postoju w miejscowości np. Boczów :D na drodze krajowej nr 2;

- gałka M-Pakietowa ładna :) ale zmęczona od strony pasażera;

- "kapselek" M-Pakietowy na niej również trochę krzywo siedzi.....;

- na fotkach prawy przedni błotnik minimalnie do góry podciągnięty (listwy nie trzymają linii);

- przedni zderzak według mnie również trochę za nisko "wisi";

- dokładane ringi i alu ramki na zegarach rzecz gustu;

- po vinie zapewne wychodzi, że to wersja sport.

Nie okiem hobbisty wizualnie/wyposażenie :cool2: , ale na wstępie potencjalny kupiec "mamiony" przebiegiem nierealnym/zapewne skorygowanym ......... :| .

Faktyczny stan techniczny wyjdzie dopiero przy oględzinach na żywo i będzie wiadomo czy jednak warta tych 35 tyś....

Pozdrawiam

• 5 lat później...