Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zdjecia są robione przy sztucznym świetle, nie zobaczysz na nich na pewno różnicy odcienia lakieru.
Opublikowano

Maska rzeczywiście trochę inny kolor, ale może to przez nienajlepszą jakość zdjęcia.

Co do przodu, świateł wszystko jest OK, bo przecież lampy po liftingu wprowadzono w 2002 roku, a auto to jest z 2001r.

http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png
Opublikowano
moim zdaniem dramatyzujesz. Ale i tak nic nie ocenisz w takim świetle.
Opublikowano

kolego, za 51 ys, to sobie kupisz w reichu taka fure, ze klubowiczom z BMW Klup Polska puszczą zwieracze z zazdrości...

Wiesz oglądałem ten sprzet na Allegro...Za 51 tys, bez skóry i bez wypasu, z tymikierunkami i felgami...o nie!!!

Masz swoja kasę, i to zalezy id ciebei jak ja wydasz...nie spiesz sie.. Masz kase-masz czas, to ty dyktujesz warunki a nie sprzedawca... Poczekaj do wiosny-nie kupuj wozu na zime....Tak zawsze powtarza mi moj kochany tata....Nie kupuj wozu na zime-ja tak zrobiłem,,,, :norty:

kup w niemcowni lub zlec komus sprowadzenie-spytaj na forum kto , gdzie i za ile....

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano

Widzicie....

Kornelio na autoscout-cie znalazł cała mase takich wozów za mniejsza kase...moim zdaniem lepiej pojechac do Reichu i sprowadzic wozek...małe opłaty za niego będą....A tam wozki sa w takim stanie, ze.....szkoda słów...

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano
no tak .. przeciez w reichu wszystkie samochody sa w stanie super idealne, z niskimi przebiegami (przeciez niemiec wogule nim nie jezdzi - bo i po co skoro moze sobie na rowerze pojechac) .. auta sa trzymane w garazach a wyjezdzaja nimi tylko w pieknej slonecznej pogodzie .. natomiast przy kupnie samochodu jak nie jestes do konca zdecydowany to dodaja pare bonusikow, nowe turbo nitro, ew super bajeranckie felgi za 5 kola euro .. a jak juz to nie pomoze to dorzuca flaszke gratis cobys byl zadowolony .. :duh:
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

siemano

kupowanie auta przez net to lipa ostatnio widzialem bete 330i z 2001 roku za 7600EU napisalem do typa mail a on mi odpisal zebym mu wyslal hajc przez western union i ze tylko preferuje ta forme zaplaty.a auto przyjedzie do mnie w ciagu 2 tygodni co za sciema.

Opublikowano
To są wszystko wały jak już to jechać i zobaczyć żadnych zaliczek jak jest uczciwy to powinien mu wystarczyć fax z rezerwacją i tylko tyle.
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

1) Na zdjeciach nic nie widac, no chyba ze polowy samochodu nie ma ;).

Jedz i go obejrzyj, najlepiej z kims, kto sie zna, zmierz grubosc powloki lakierniczej, bedziesz wiedzial, czy warto, czy nie.

2) W Niemczech jest duzo samochodow w fajnym stanie - co prawda rzadko sa w super stanie i za mala kase, przewaznie za idealny stan trzeba zaplacic troche wiecej, ale moim zdaniem warto. Jezeli jestes zdecydowany na kupno, to albo jedz sam, albo pojedz z kims, kto sprowadza samochody i na pewno uda sie znalezc cos fajnego. Moim zdaniem do Niemiec nie jezdzi sie po to, zeby kupic 'tanio i dobrze', tylko zeby kupic 'dobrze' ;).

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i