Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Poszukuję e46 330d touring i znalazłem to ogłoszenie.

http://otomoto.pl/bmw-330-bi-xenon-navi-harman-kardon-C21988323.html

Samochód jest do opłat ale czy ta cena jest możliwa? Jestem z pomorza a samochód jest w Katowicach stąd prośba o opinie na podstawie samego ogłoszenia.

Pozdrawiam

Cena jak najbardziej jest możliwa, bo z wszelkimi opłatami może Cię wynieść około 30000zł (powyżej 2 litrów pojemności płacisz podatek około 18% jakoś więc to już będzie dodatkowe 4000zł, nie licząc innych opłat które trzeba zapłacić).

Opublikowano

A jaki jest ten orginalny przebieg?

bo jest ksiązka serwiswa a nie mogę doszukać się w ogłoszeniu przebiegu

sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
Opublikowano
rozumiem, że samochód do opłat czyli będziesz musiał podpisać przygotowaną wcześniej umowę in blanco z Niemcem tak jakbyś sam pojechał do Niemiec? Jeśłi tak jest to przemyśl to trzy razy, żeby nie było, że za miesiąc ktoś zapuka do drzwi i poprosi o kluczyki.
Opublikowano
bardzo często jest tak, że firmy wystawiają auta jako "do opłat" i w momencie jak ktoś jest zainteresowany samochodem - dopiero wtedy składają dokumenty do celnego i dalej. powód jest prosty, jak ktoś ma 20 samochodów i w każdym musiałby zablokować 3-4 tys zł to rachunek jest prosty, lepiej kupic wiecej aut albo zainwestować w coś innego. nawet dobre samochody mogą sprzedawać się kilka miesięcy, a w tym czasie pieniądze są zamrożone zarówno w aucie jak i w opłatach.
Tarcze hamulcowe Rotinger