Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pojawił mi się problem z falującymi obrotami, mianowicie, jade jade wszystko gra, zatrzymuje sie, wrzucam luz( automat) i obroty upadają poniżej 500, i tak falują przez kilka sekund miedzy 400-600obr i potem stoi na 600.

Wrzucam bieg, obroty wchodzą na 800( czyli na własciwe)

W czym problem?

Krokowy?

Przepustnica?

PS. Uprzedzam pytania, auto nie zgwałcone gazem

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
Kolego jak na luz? Poczytaj o skrzyni http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=604. Najlepiej cały czas jechać na D. Co do tego gaśnięcia wyciągnij krokowca, benzyna ekstrakcyjna i płukanko :D Na 99% będzie to. Jak nie to pisz. Powodzenia :D
Opublikowano

kolega chyba nie doczytal- napisalem- jade jade, zatrzymuje sie, wrzucam luz. :)

a nie jade jade i wpytalam luz ( choc raz w zyciu niechcacy szturchnalem drazek i wpadl mi luz. ale wtedy szybko stop i dopiero wtedy drive (D).

Moze doktoratu nie mam z obslugi automatu, ale male co nieco o tym wynalazku wiem.

Pozdrawiam, jutro czyszczenie kroku :P Silniczka krokowego, może lepiej brzmi. :P :norty:

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p