Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e90 koloru srebrnego z czarnymi klamkami :D . Bardzo słabo się to prezentuje na samochodzie czy ktoś by mi doradził - lakierować je czy szukać jakieś srebrne na allegroszu?
Opublikowano
Jeśli polakierujesz to jest bardzo ale to bardzo duże prawdopodobieństwo że będzie widać różnice odcienia lakieru miedzy drzwiami a klamką..niestety wada srebrnego lakieru. Na Twoim miejscu szukał bym klamek pochodzących z demontażu auta o tym samym symbolu lakieru jak u Ciebie i będzie git
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
szukaj klamek z auta z tego samego roku co Twój - kolory się różniły w zalezności od roku produkcji niestety
Opublikowano
Możesz również pomyśleć o nakładkach gotowych na klamki . Są w chromie ale można je pomalować łatwiej niż samą klamkę na kolor auta i zamontować . Montaż o wiele prostszy niż demontaż klamek .
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Pewnie jeszcze opcja obklejenia profesjonalna folia wchodzi w gre. Skoro można obkleic caly samochód i zmienic mu kolor to czemu nie obkleic tylko klamek... nie powinna być to zbyt droga impreza również.
Opublikowano
Pewnie jeszcze opcja obklejenia profesjonalna folia wchodzi w gre. Skoro można obkleic caly samochód i zmienic mu kolor to czemu nie obkleic tylko klamek... nie powinna być to zbyt droga impreza również.

obkleic moze i latwo, ale ciezej trafic w kolor lakieru na drzwiach. No chyba, ze razem z klamkami obklei caly samochod... :?

Opublikowano

Klamki to male elementy wiec bedzie ciezko.

Lepiej bedzie obkleic cale auto na czarno, mozesz wtedy nawet obkleic w macie i bedzie wygladalo cool :mrgreen:

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
Dzięki klamki zostają robimy auto na czarno. :D .haha.Oddałem już auto do lakiernika ma pomalować klamki ale z rozkręcaniem to ponoć dużo pracy.Jak mi się uda to zrobie relacje ten temat.Pozdrawiam.