Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

http://allegro.pl/bmw-e46-m-pakiet-330i-231km-6-3-s-100-pocisk-i2049326572.html

Kilka rzeczy które mi się rzuciło w oczy w opisie: dlaczego sprzedający zmienił zawieszenie na "seryjne bo jeździ kobieta?" Pomijając już cały absurd tego argumentu, czy na oryginalnym m-pakiecie aż tak niekomfortowo się jeździ?? Przebieg auto ma obowiązkowo oczywiście mniejszy niż 200k, Pan twierdzi że ma "kompletny m-pakiet", a wg katalogu wyposażeniowego z maja 2002 m-pakiet II jest "Nicht in Verbindung mit Interieurleisten Graphit, Sieblack dunkelgrau, Titan II, Aluminium “Säulen“" czyli te srebrne listwy które on tam ma niekoniecznie pasują - czy też może źle interpretuję to co jest napisane w katalogu?

VIN na razie nie mam.

pozdrv. / StarLight

Edytowane przez StarLight
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz rację. Auto ma tylko wymieniony zderzak od m-paka i dołożoną lotkę na klapie. Oczywiście pisanie pełny M-Pakiet aukcji w takim przypadku jest mega frajerstwem i za mega frajera trzeba sprzedawcę uznać, ale jeśli miałby być tip-top, pełny m-pakiet itd, to tak z 10 tysi trzeba dołożyć. Albo brać co jest, bez wymyślania.

Inna sprawa, że jak ktoś stosuje takie tanie chwyty w opisie aukcji, to nie spodziewaj się od sprzedawcy prawdy na temat czegokolwiek innego.

Opublikowano
oczywiście taki pocisk, że walony przodem, bo ma inny kolor niż reszta auta. Ale jak właściciel lubi iść poślizgiem na 3 biegu, to co się dziwić. Dawno tak głupiego opisu nie czytałem :)
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Chyba znam to miejsce mialem tam jechac ogladac auto w zeszlym roku ale co sie okazalo to przekrety, dzwony i krecenie licznika to norma u nich malo tego wchodza na forum doradzaja auta a potem pisza na priv ze opuszcza ze zdjeli tylko 2 z przebiegu i auto maialo lekkie przetarcia tylko nie pamietam juz nikow takze odradzam to miejsce.
Marcin
Opublikowano
Witam,

http://allegro.pl/bmw-e46-m-pakiet-330i-231km-6-3-s-100-pocisk-i2049326572.html

Kilka rzeczy które mi się rzuciło w oczy w opisie: dlaczego sprzedający zmienił zawieszenie na "seryjne bo jeździ kobieta?" Pomijając już cały absurd tego argumentu, czy na oryginalnym m-pakiecie aż tak niekomfortowo się jeździ??

Mnie się wydaje że zamienił na serię zawias i słusznie jak kobieta jeździ - i nie zdziwiłbym się jakby to ona uszkodziła przedni zderzak właśnie dlatego że był nisko. Znam temat z autopsji - moja żona parkując w centrum ciągle pbrywa jakieś listy / przyciera zderzaki :oops:

Poza tym kobiety nie lubią jak trzącha = nisko i twardo :wink:

Opublikowano
Poza tym kobiety nie lubią jak trzącha = nisko i twardo :wink:

Heheh, moja Żona wprost przeciwnie, po przesiadce z auta z twardym zawiasem do miejskiego toczydełka już mi marudzi żeby podłubać coś w tym zawieszeniu bo jej się kiwa buda w zakrętach :) Ale fakt, na początku było marudzenie :)

Dziękuję za opinie, temat uważam za wyczerpany :)