Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , otóż fabrycznie powinno być w każdej e34 6 głośników , tak? Bo np. w tej co mam i w poprzedniej nie miałem 2 głośników z tyłu, gdy otworzyłem zaślepki to tam nie było żadnych kabli, mocowań, miejsca po głośnikach, nawet była ta mata zaślepiająca otwór, nie ruszana prawdopodobnie... Więc jednak było to 6 głośników fabrycznie?

Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.

Reanimacja:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=228175

Opublikowano
Dwa z przodu u dołu,dwa na konsoli i dwa z tyłu,w sedanie na tylnej półce,w kombi w suficie.Ale to może być uzależnione od wersji elektryki,czy jest high czy low.Wersja high ma check control,wyświetlacz alfanumeryczny,bogatsze wiązki przygotowane pod urządzenia które nie są zainstalowane fabrycznie, od 2,5l w górę.Wersja low to 2.0 benzyna i td-tds (chyba).
Opublikowano
to raczej nie jest uzależnione od pojemności silnika. ja mam 2.0 a mam 6 głośników i mocniejsze zasilanie prądem oraz wolne wiązki. pewnie robili uboższe wersje ale szczerze mówiąc w każdej e34 z jaką się spotkałem były głośniki z tyłu

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

Byly 2 wersje naglosnienia a E34.

1. Zwykla, standardowa: 4 głosniki z przodu, 2 wysokie w desce i basy pod nogami. Z tyłu jedynie 2 głosniki szerokopasmowe, ktore niestety nie graja dobrze wysokich tonow i do tego jakies radio.

2. Druga wersja obejmowana 6 głosnikow z przodu (tak jak w wersji standard plus dochodzily jeszcze 2 głosniki przy lusterkach i bodajrze 4 z tyłu (2 basy i 2 wysokie, ale nie jestem do konca pewien), do tego zazwyczaj dodatkowy wzmacniacz w bagażniku.

Żeby w standardzie gralo to lepiej to warto pokusic sie o wymiane glosnikow, a jezeli ktos chcialby jeszcze taniej to chociaz dolozyc 2 wysokie w tylna polke. Oryginalnie obok 2 seryjnie zamontowanych szerokopasmowcow sa miejsca na "gwizdki".