Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem mianowicie taki ze było wszystko ok poprzednio miałem e34 i nie dało się nic zrobić a ABS od paprocha do paprocha a może to a może tamto trzeba wymienić kupione e39 i zaczyna się to samo ABS i ASC i to już powoli mnie pogrąża do tej marki. Teraz mam taki problem mianowicie świeci się kontrolka ABS I ASC jest to 525tds czytałem na forum ze to czujniki lub linka przepustnicy i zachodzi pytanie gdzie tego szukać jak to wygląda jak by ktoś miał fotki jak to wygląda proszę o pilną odpowiedz i pomoc...
Opublikowano
witam,zacznij od kompa sprawdź jakie masz błędy dopiero później usuwaj awarię,czujniki abs są w piaście koła odkręć i zdejm koło jak dobrze przyjrzysz się to doprowadzi cię do niego kabel centralnie we wnęce koła jest takie czarne zazwyczaj zachlapane błotem pudełko w nim są wtyczki do czujników zwróć uwagę na kolor wtyczek są szare lub niebieskie wymieniasz na takie jakie masz , przepustnicy w tds raczej nie masz to i linki też one są w benzyniakach możesz też mieć uszkodzony sterownik ale to wykaże komputer
  • 1 miesiąc temu...