Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam radio w moje E46 to kasetowe z nawigacja, wrociło z naprawy i działa jednak przy pierwszym podłączeniu był wybór regionu i źle wybrałem, teraz mam zbyt małe zakresy FM do dyspozycji. Jak zresetować to radyjko, samo odpięcie od zasilania nie pomaga. Ps. Miałem wymienianą kość EPROM (ponoc czesta awaria przy tych radyjkach, radio sie wylacza, co chwile - kupa kasy) i na nowo było programowane, na razie co zauważyłem to problem ze regulacją głośności nawigacji (jest na maksa caly czas) - reszta niby działa. Co moze byc powodem tego drugiego problemu? nie do konca poprawny rom wgrany do mojej wersji radia? (blaupunkt).

pozdrawiam

Opublikowano

Kluczyk w pozycji 1 i przytrzymaj przycisk m przez 10 sekund, powinny pojawić się opcje, wśród których będzie do wyboru między innymi region :)

edit: ups, pomyliłem radia :oops:

Opublikowano

dobra sprobuje;)

No udało się. Dzięki, Przynajmniej region z JPN na EUROPE sobie zmieniłem i pełny zakres FM już jest.