Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z panelem klimatyzacji (panel nawiewu nadmuchu) i nie wiem co to może być. Po odpaleniu samochodu rano jak jest zimny panel nie działa, jak samochód się rozgrzeje to po ponownym zgaszeniu i zapaleniu samochodu panel działa, mam nawiew ale tylko po naciśnięciu przycisku REST ale działa tylko lewa strona panelu ta gdzie ma grzać i moc nawiewu. Podziała sobie 15 minut i panel się wyłącza. Po ponownym zgaszeniu i odpaleniu samochodu i panel działa ale znowu po naciśnięciu REST i znowu na 15 min. Nie mam pojęcia co to może być?????
Opublikowano
jak dla mnie elektronika w panelu zwyczajnie siada. Do wymiany - ładne używki na allegro po stówie chodzą. Jak tak zrobiłem - polecam.

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

Opublikowano
Czyli panel do wymiany?? A popsuł mi to elektryk, usunął inna wadę ale zepsuł panel, no i oczywiście urwał linkę od otwierania maski:)
Opublikowano
No niestety są też i tacy partacze, a mam jeszcze jedno pytanie co do tego panelu?? jest ich kilka na allegro. Tylko,że każdy ma inny numer.Czy jak kupie z innym numerem niż ten mój to będzie normalnie działać?? czy numer musi się zgadzać??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja założyłem panel z innym numerem, i chodzi normalnie.

Słyszałem że panel z polifta do przedlifta i odwrotnie nie jest to końca kompatybilny, więc szukaj raczej tego co masz.

• 5 tygodni później...