Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy program do własnoręcznej diagnostyki poczciwej BMW? Jakie są koszta zakupu oraz używania programu?

Jaki program jest najlepszy pod względem cena/jakość?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Widze ze nie bardzo sie kolega chce pomoc. Ja tez chcialbym sie dowiedziec jaki program sie najlepiej sprawdza oraz jaki kabel kupic, poniewaz juz kupilem laptopa i teraz chce wlasnie kupic kabel i program. Mam bmw e39 520i z 1997. Bede wdzieczny za informacje.
W tej szarej codzienności zdarzają się rzeczy, chwile i miejsca, dla których życie nabiera koloru.........zdecydowanie pasja jest motywem przewodnim tej historii.
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Powinno wystarczyć. Zwróć uwagę, że w zestawie nie ma INPY, jest tylko spolszczenie do niej... :)

Dzięki za zwrócenie uwagi. A ze znalezieniem inpy to duży problem?

• 1 rok później...
Opublikowano
Wiec gdzie kupic inpe? Bo szukalem i nic nie znalazlem.
W tej szarej codzienności zdarzają się rzeczy, chwile i miejsca, dla których życie nabiera koloru.........zdecydowanie pasja jest motywem przewodnim tej historii.
Opublikowano
Jak gdzie kupić ??? Przecież na necie jest jej pełno ( darmowo !!! ) także nie wiem z czym masz problem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Prosze badz tak uprzejmy i daj link do sprawdzonego programu to co znalazlem nie dziala. a szukalem na prawde. Moze mam nie fart. Bede wdzieczny.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Troszkę odświeżę ;) Kupiłem kabel, ściągnąłem ipnę i nie mogę dać sobie z nią rady... dodam, że mam windowsa 7 i e39 530iA z 2001r. Czy może poprowadzić ktoś mnie przez konfigurację ipny, bo nie ogarniam i bładze we mgle ;)
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Przykładowo ta http://chomikuj.pl/berciu/BMW+Nawigacja/BMW+INPA+5.0

A po czym wnosisz,ze ci nie działa ???To nie takie proste skonfigurować Inpę kolego a samo podłączenie kabelka nie wystarcza :wink: :wink:

Kolego jaka wersje inpy polecasz? Jaką będzie najłatwiej skonfigurować? Mam kabel OBDII, laptopa z win XP SP3 oraz BMW e39 520i M52 B20. Podałeś wcześniej link do Inpy 5.0 ale na chomiku, a nie mam tam konta. Jeśli mógłbyś podać adres do torenta z polecaną wersją było by jeszcze lepiej a jak nie znasz adresu to jakiej wersji inpy mam poszukać i ściągnąć 5.0? Dodam tylko że sam kabel już zainstalowałem poprawnie, to znaczy sterowniki do kabla.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli nie masz konta na "chomiku" to sobie je utwórz,tak samo jak na innych portalach :duh:
Opublikowano

Bardzo dziękuje za podsunięcie genialnego pomysłu!... sam bym na to nigdy nie wpadł. Tylko, że o ile się nie mylę to trzeba mieć polski nr tel., aby dokonać płatności na chomikuj. Ja mieszkam za granicą i z polską telefonią pożegnałem się już dawno temu. Więc darujmy sobie zbędne uwagi, a trzymajmy się tematu. Z góry dziękuje...

Czy ktoś wypowie się w kwestii wersji inpy??

Opublikowano
Bardzo dziękuje za podsunięcie genialnego pomysłu!... sam bym na to nigdy nie wpadł. Tylko, że o ile się nie mylę to trzeba mieć polski nr tel., aby dokonać płatności na chomikuj. Ja mieszkam za granicą i z polską telefonią pożegnałem się już dawno temu. Więc darujmy sobie zbędne uwagi, a trzymajmy się tematu. Z góry dziękuje...

Czy ktoś wypowie się w kwestii wersji inpy??

Wiec sie mylisz co do Polskiego nr tel..... :nienie: Możesz przelewem to zrobic :cool2:

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....