Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz napiszę - wymień Linkspindel ( drążek z krzyżakiem ,który idzie od kierownicy i łączy się z maglownicą ) zanim wydasz niepotrzebnie kasę na nową maglownicę .

Pozdrawiam

Opublikowano
...prawie każda przekładnia samochodu używanego w polsce ma jakieś luzy. Ale to nie jest normalne, lecz "nabyte"

Ja swoich nie uzywam w Polsce i tez maja luzy... :mrgreen:

...ale to nie jest nabyte ale wrecz normalne :wink:

Opublikowano

Sprawdzalem dzisiaj specjalnie,czy stuka czy nie na wyłącznym silniku w innym samochodzie.Okazalo się ze stuka,a nie sadze ze jest coś nie teges z tym samochodem bo jest to Aston Martin z przebiegiem niewiele ponad 10 tys km...

Naprawdę wątpię aby w samochodzie za prawie 500 patykow nikt na to nie zwrócił uwagi przy serwisie...

Opublikowano
U Mnie w przodzie też stukało, zmieniałem zawieszenie na Sportowe i stukania nie słychać. Może zacznij od wymiany tego łożyska, bo koszt nie jest duży a nei musi to być listwa.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Większość samochodów co ma wspomaganie a układ kierowniczy na maglownicy stuka przy zgaszonym silniku podczas energicznych ruchów kierownicy na postoju.

W mojej obecnej E60 z przebiegiem już 76 tyś także stuka na zgaszonym silniku, natomiast podczas jazdy nawet po kocich łbach nic nie słychać.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...