Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam Interfejs do bmw wszystko śmiga itd itp ale mam takie pytanie... czy jak chce pobawić sie autami np renault ( akurat starszy ma auto tej marki) to potrzebuje Interfejs przeznaczony do renault czy wystarczy mój który mam do bmw tylko po prostu innym programem go obsłużyć?
Opublikowano
Do renaty musisz mieć inny odpowiedni do tej marki fejs a swoim mozesz mietka spróbowac powinien widzieć niektore sterowniki... pzdr.
Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...
Opublikowano
Tak tez słyszałem o tym CLIP-ie podono pierwsza liga, ogolnie francuzy ciezkie sa do diagnostyki nigdy sie tym nie zajmowałem i jakos mnie nie ciagnie do francuzów w przeciwienstwie do Bawarki przy niej czas dla mnie nie ma znaczenia... :D
Żyzce wszystkim takich przyjemności w życiu, jakie odczuwa sie siedząc za kierownicą BMW...