Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy - jak każdy wie, dzieci są wyjątkowo zdolne :mrgreen: :norty: i jedno takie moje wysiadając z auta, "wyrwało" popielniczkę z tyłu...

widzę więc popielniczkę z dwoma naprzemiennymi drucikami, zębatkową prowadnicę a w obudowie popielniczki kółko zębate i jakiś ruchomy mechanizm gdzie pewnie owe druciki mają trafić..

pomoże ktoś jak to teraz połączyć ze sobą, żeby nie połamać?? bo próbuję i nie mogę :mad2: :mad2: :duh: ...

pozdrawiam

Opublikowano
:cry2: skoro nikt nie montował tego :mad2: a ja dalej nie mogę sobie poradzić :mrgreen: , to może wiecie czy do e90 jest takie coś jak "pakiet dla niepalących" czyli jakieś półeczki zamiast popielniczki tylnej i wnęka zamiast przedniej?? może ktoś posiada i da fotkę?
  • 6 lat później...
Opublikowano

Panowie żeby nie zakładać nowego tematu.

Jak się wyciąga ten cały panel, gdzie jest popielniczka i kratki nawiewu w podłokietniku? Jest to tylko na zatrzaskach czy jakieś śruby trzeba odkręcić?

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba wsunąć na dołu z boku z każdej strony coś cienkiego i zwolnić zatrzaski, następnie panel powinien się uwolnić i trzeba go odgiąć do góry.
3A0jS9b.png