Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie czy mozna wyciac blache ktora jest w bagazniku za siedzeniem?? Czy nie spowoduje to ze kanapa sie bedzie zalamywac?? pozdrawiam
Opublikowano

ile chcesz jej wyciąc? całość?

musisz zerknąć na oparcie z tyłu kanapy czy jest sztywne bo w sumie kombi ma inne siedzenia z tyłu i nie ma blachy ale może ma usztywnione oparcie.

szukam
Opublikowano
miałem w poprzednim 330d składaną kanapę więc siłą rzeczy blachy nie było, pytanie tylko czy jedynie składana kanapa będzie się trzymać czy zwykła też. ale na 99% jestem przekonany że możesz wyciąć i nic się nie stanie.
Opublikowano
wsumie to calej wycinac nie musze bo chodzi o to ze chcem zamontowac w bagazniku subwoofer i wiadomo ze jak jest blacha to bas bedzie slabiej slyszalny. Ale dzieki sprobuje wyciac ewentualnie zastanawiam sie nad zamontowanej rozkladanej kanapy
Opublikowano
Powiem ci kolego ze pomysl nie jest zly tylko wydaje mi sie ze ten glosnik w takiej skrzyni jaką tam jest bagaznik nie bedzie szalowo gral:) nie ma jak to dobrze obliczona i dobrana skrzynia do glosnika. ale moge sie mylic:)
Opublikowano
Ja radzilbym sie powaznie nad tym zastanowic...wiadomo z blacha za siedzeniem nie bd gralo jak w hatchbaku, ale wydaje mi sie ze jak bd mial dobra skrzynke to bedzie dawac rade:) ja u siebie mam i jakos daje rade....
Opublikowano

pany a bagażnik? nawet mi nie piszcie że w e46 wam starcza miejsca jest ciasno i byle jaka konstrukcja z MDFU i już totalna lipa !!!!

E 46 jest naprawdę dobrze wyciszone więc głośnik ( do 10') ustawiony w stronę pleców pasażerów na tejże ściance to naprawdę dobry i wydajny sposób na bass

no chyba że ktos lubi słuchać z całą wioską (od znaku do znaku hehehe) to wtedy podwójne głośniki 12' i zabudowa z mdfu :norty:

a tak wogóle z innej beczki czy ta płyta którą chcesz wyciąć za fotelem przypadkiem nie usztywnia dodatkowo budy ??

BMW E46 320i
Opublikowano
Budy nie usztywnia, ale sprawdzilem i kanape niestety tak. Ale ugryzlem to z innej strony zrobilem bass reflexy w tylnej pólce (dziury zamaskowalem maskownicami od glosnikow i wyglada ok:)) i gra tez nie najgorzej