Skocz do zawartości

320d blacha dzielaca bagaznik od srodka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie czy mozna wyciac blache ktora jest w bagazniku za siedzeniem?? Czy nie spowoduje to ze kanapa sie bedzie zalamywac?? pozdrawiam
Opublikowano

ile chcesz jej wyciąc? całość?

musisz zerknąć na oparcie z tyłu kanapy czy jest sztywne bo w sumie kombi ma inne siedzenia z tyłu i nie ma blachy ale może ma usztywnione oparcie.

szukam
Opublikowano
miałem w poprzednim 330d składaną kanapę więc siłą rzeczy blachy nie było, pytanie tylko czy jedynie składana kanapa będzie się trzymać czy zwykła też. ale na 99% jestem przekonany że możesz wyciąć i nic się nie stanie.
Opublikowano
  • Autor
wsumie to calej wycinac nie musze bo chodzi o to ze chcem zamontowac w bagazniku subwoofer i wiadomo ze jak jest blacha to bas bedzie slabiej slyszalny. Ale dzieki sprobuje wyciac ewentualnie zastanawiam sie nad zamontowanej rozkladanej kanapy
Opublikowano
  • Autor
Powiem ci kolego ze pomysl nie jest zly tylko wydaje mi sie ze ten glosnik w takiej skrzyni jaką tam jest bagaznik nie bedzie szalowo gral:) nie ma jak to dobrze obliczona i dobrana skrzynia do glosnika. ale moge sie mylic:)
Opublikowano
Ja radzilbym sie powaznie nad tym zastanowic...wiadomo z blacha za siedzeniem nie bd gralo jak w hatchbaku, ale wydaje mi sie ze jak bd mial dobra skrzynke to bedzie dawac rade:) ja u siebie mam i jakos daje rade....
Opublikowano

pany a bagażnik? nawet mi nie piszcie że w e46 wam starcza miejsca jest ciasno i byle jaka konstrukcja z MDFU i już totalna lipa !!!!

E 46 jest naprawdę dobrze wyciszone więc głośnik ( do 10') ustawiony w stronę pleców pasażerów na tejże ściance to naprawdę dobry i wydajny sposób na bass

no chyba że ktos lubi słuchać z całą wioską (od znaku do znaku hehehe) to wtedy podwójne głośniki 12' i zabudowa z mdfu :norty:

a tak wogóle z innej beczki czy ta płyta którą chcesz wyciąć za fotelem przypadkiem nie usztywnia dodatkowo budy ??

BMW E46 320i
Opublikowano
  • Autor
Budy nie usztywnia, ale sprawdzilem i kanape niestety tak. Ale ugryzlem to z innej strony zrobilem bass reflexy w tylnej pólce (dziury zamaskowalem maskownicami od glosnikow i wyglada ok:)) i gra tez nie najgorzej