Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jak w temacie: E36 Compact 1.6 M43. Czekam na sugestie. Z gory dziekuje. Edytowane przez xravx
Rav
Opublikowano
to poszukaj jeszcze raz :) wpisz kable WN lub cos podobnego - naprawde wiele razy o tym bylo pisane.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

proponuje tylko dobre np. NGK. Zadnych smieci nie zakładaj...

pozdrawiam

bartek

CARFIX BMW

Pełny serwis pogwarancyjny.Kodowanie i programowanie, indywidualizacja ustawień. Aktualizacja oprogramowania. Dostęp do serwera online(OSS),ASAP oraz Werkstatt information recherche (WIR). Cześci nowe - parts sales support (PASS) i używane do BMW.

Szczecin ul.Mieszka I 61a

Tel.692377209

Opublikowano
proponuje tylko dobre np. NGK. Zadnych smieci nie zakładaj...

pozdrawiam

bartek

O kable WN proponuję popytać sprzedawców na allegro. Do mojego 730 przewody kosztują w Inter Cars 470 zł a na allegro znalazłem sprzedawcę który zaproponowałm mi NGK za 330 zł a więc spora różnica.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

Tylko nie zakładaj zamienników!!! :naughty:

U mnie wytrzymały 3 misiące i potem mmusiałem je skracac po 5-7 cm bo tyle były wypalone w srodku.

Najlepiej tak jak Koledzy powiedzieli: albo cos porządnego typu NGK albo oryginał.

Pozdrawiam

(O=00=O)
Opublikowano

U mnie wytrzymały 3 misiące i potem mmusiałem je skracac po 5-7 cm bo tyle były wypalone w srodku.

Najlepiej tak jak Koledzy powiedzieli: albo cos porządnego typu NGK albo oryginał.

Pozdrawiam

(O=00=O)
Opublikowano
do mojego silniczka orginalen w ASO kosztuja 250zl za sztuke czyli 1000zl niezle za kabelki ale widzialem i chyba sie zdecyduje wlanie NA NGK ok 350zl jakos tak

życie zaczyna sie od 200km/h

http://royy.net/~serfer123/bmw/7.JPG

Opublikowano

U mnie wytrzymały 3 misiące i potem mmusiałem je skracac po 5-7 cm bo tyle były wypalone w srodku.Pozdrawiam

Napisz jak to była firma ku przestrodze.

kiedyś

E32 730

E36 318