Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Broń cię Boże nie zakładaj czegoś takiego! Chcesz żeby twoja bunia wyglądała jak moja kiedy ją kupiłem? :duh:

http://img163.imageshack.us/img163/8560/dsc03308cenz.th.jpg

Na szczęście to była jedyna przeróbka w tym aucie. Jeśli nie fabryczne długie i już kombinować w tą stronę to kupiłbym ringi CCFL i je ustawił jako światła dzienne. Efekt na pewno o niebo lepszy :cool2:

Opublikowano
ringi nie są legalne jako światła dzienne, tak samo długie jako dzienne też nie są legalne bo na lampie nie ma oznaczeń do świateł dziennych :P ale akurat o to mało się kto czepia :)
szukam
Opublikowano
No no, ale przy aktywacji przez kompa rozumiem, że kierunki zawsze się świecą więc do tego chyba się czepiają, a jeżeli nie pały to na pewno na stacji diagnostycznej płaczą, zresztą chyba słusznie. Chyba, że jest możliwość włączenia tylko długich na 50%..
Opublikowano
no jakbys włączył długie na 50% mocy to by cie zbili na drodze inni :P to jest pare % mocy chyba :P ja jeździłem całe lato z palącymi sie kierunkami i miśki sie nie przyczepiły jeszcze. Jeździ pełno Volvo którym swięca kierunki i jakoś jeżdza. Co do stacji to nie podbije ta to podbije inna :P jesteśmy w Polsce i często wystarczy że auto samo na stacje przyjechało i już podbiją :) ja na wiosne jak będe uruchamiał znowu dzienne to nie zmienie opcji ECE na US i zobacze co to da. Bo jak wyłączałem to dzienne wyłączyłem ale zostały kierunki bo tych wartości nie zmieniłem więc pewnie w drugą stronę tez się da :)
szukam
Opublikowano
No no, ale przy aktywacji przez kompa rozumiem, że kierunki zawsze się świecą więc do tego chyba się czepiają, a jeżeli nie pały to na pewno na stacji diagnostycznej płaczą, zresztą chyba słusznie. Chyba, że jest możliwość włączenia tylko długich na 50%..

O kierunki też się ostatnio nie czepiają. Zakodowałem ostatnio kilka przedliftów na dzienne i nikt z powodu kierunków nie wrócił na dezaktywacje dziennych.