Skocz do zawartości

Podgrzewanie spryskiwaczy szby z przodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie działa mi prawdopodobnie podgrzewanie spryskiwaczy szyby z przodu. Od czego zacząć? Bezpiecznik? Przewody? Błędów w i-drive nie mam. A może nie mam podgrzewanych?
Opublikowano
Ogrzewanie dysz jest sterowane bezpośrednio przez sterownik klimatyzacji, być moze sa bledy ale nie pokazuje, trzeba by odczytać. Jeżeli nie grzeją obie sprawdz przewody.
Opublikowano
A skąd takie podejrzenie? Leci ci zimny płyn?

szron się nie topi na obu jakby nie grzały, sprawdzę przewody może się coś odłączyło

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiem ze temat stary ale nie rozwiązany i dlatego nie będę zakładał nowego podobny przypadek mam u siebie wywala mi bład 9C78 spray nozzle heating co w takim przypadku wymiana na nowe?

Jeszcze jedno pytanie jak u Was jest z ogrzewaniem jeśli mamy manualny klimatronik i radio business chodzi mi o to jakie leci powietrze na szybę jeśli ustawicie w i drive zimne i na panelu najniższą temperaturę?

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

Opublikowano
Wiem ze temat stary ale nie rozwiązany i dlatego nie będę zakładał nowego podobny przypadek mam u siebie wywala mi bład 9C78 spray nozzle heating co w takim przypadku wymiana na nowe?

Może tak może nie, trzeba sprawdzić miernikiem, albo jak wolisz to kup dwie sztuki, zamontuj i będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie.

Opublikowano
BMW jakiś czas temu wyłączało podczas serwisu auta podgrzewanie dysz z powodu możliwości pożaru. Gdzieś to już było opisane ale nie potrafię teraz tego znależć.