Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie wszystkich klubowiczow,

mam pytanko w sprawie miejsca w e60 na radio CB.ma ktos z was jakis fajny pomysl gdzie by je ulokowac? :D

z gory wielkie dzieki

marcin

Opublikowano
witam,kolego jak sie nie myle to taki temat juz byl ale......ja mam unidenka po lewej stronie w tej wnece i fajnie pasuje i sitko w drzwi i jazda(...)pozdrawiam
Opublikowano
witam,kolego jak sie nie myle to taki temat juz byl ale......ja mam unidenka po lewej stronie w tej wnece i fajnie pasuje i sitko w drzwi i jazda(...)pozdrawiam

Nie wiem jak wam ale mi(a szczególnie kolano to odczuło)w tej wnęce nie bardzo odpowiada.Za duże ryzyko :po 1 tak jak wspomniałem ryzyko uszkodzenia kolana przy stłuczce,po 2 wiecznie plątała mi się"grucha"przy wsiadaniu i wysiadaniu :mad2: ,po 3 nie bardzo widoczne miejsce.Aby coś prze-regulować trzeba się wyginać w różne strony(chyba że ktoś umie po omacku). Zostaje chyba tylko tunel środkowy,najwygodniej pod prawą ręką między fotelami(warunek; nikt nie przestawia co chwile fotela pasażera),no i radyjko musi być szczupłe :? .Na koniec zostaje jeszcze siatka przy nodze pasażera -tunel podłoga.Chyba że ktoś ma lepsze patenty :norty: .

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi,cos bede myslal z tym radiem :)

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a ja mam w małej przestrzeni miedzy fotelem kierowcy a kanałem środkowym - wogóle jego nie widać - mi się to miejsce bardzo podoba :)

Jakie masz chude to radio że Ci się udało tam wcisnąć .

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W E60 zawsze miałem w siatce na tunelu od strony pasażera.