Skocz do zawartości

e46 320d huczy podczas jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem, gdyż ostatnio auto zaczęło huczeć podczas jazdy (jakby opór toczenia) taki sam dźwięk na biegu jak i na luzie, na pewno nie są to opony które wymieniłem, dodam że dźwięk dochodzi jakby z przedniej osi, czy ktoś wie co to może być? z góry dzięki za odpowiedzi pozdr.
Opublikowano

Ja się podłącze nie bede tworzył nowego wątku- u mnie zaczęło coś METALICZNIE huczeć przy 80 km/h jest to dźwięk jakby na obracającą się rurkę wrzucił przyciasnawą tulejke.. inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.

I druga sprawa jak przejeżdżam np przez próg zwalniający przednia oś przejdzie w porządku przejeżdżam drugą i jest pisk zgrzyt jak ze starej wersalki.. każdy pewnie za małego skakał na łóżku i jak zaczęło juz piskać zgrzytać to właśnie taki sam dźwięk jest u mnie w aucie, nawet nie mam pojęcia skąd sie może brać jakby sprężyna, ale nie dawno sprawdzałem i były całe...