Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy

mam pytanko może ktoś miał podobny problem,otóz po wymianie uszczeleki i oringów podstawy filtra kiedy to rozłączyłem akumulator i po złożeniu wszystkiego strasznie zaczęły mi w początkowejfazie falować obroty(auto na samym poczatku nie miało wolnych obrotów)autko zostawiłem odpalone na jakas godzine póżniej wolne obroty były,teraz problem jest taki ze czasem po przełaczeniu na gaz falują obroty,zdarza się to rzadko ale zdarza się,rano przy odpalaniu potrafi pare sekund pochodzic na wolnych obrotach i gasnie,odpalam i znowu ten sam numer,to oczywiscie ustaje,tak samo jest z obrotami,wyglada na to ze ma teraz za niskie około 650/700 obr/min,i przy jeżdzie np 1 bez gazu podskakuje mi buma jak kangur,dodam ze wszystko zaczęlo się od rozłaczenia klem i jakies moze ze dwie godziny auto stało bez prądu,sprawdzałem przepływkę,,wszystko wporzo,myslalem ze moze zle połaczyłem gumę łaczacą obudowe filtra powietrza z kolektorem,wszystko sprawdziłem i wszystko gra.Co to za problem?? może ktoś......dzięki za wskazówki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.