Skocz do zawartości

Jakie największe felgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem gdyż chcę kupić felgi i zastanawiam się jakie największe felgi wejdą do 330D przedlift
Opublikowano
19 założysz. Większe pewnie też ale to już wtedy trzeba dobrać szerokość i odsadzenie dokładnie i pewnie jakiś gwint który sie nie ugina.
szukam
Opublikowano
Ja mam 19 i ocierają przy większym skręcaniu o nadkole i je niszczą przy okazji :evil: .Jak dla mnie za duże .
Opublikowano
zależy od szerokości felgi i odsadzenia. Można dać dystans, podregulować nadkola.
szukam
Opublikowano
wejdą czy nie najpierw się zastanów czy chcesz wahacze wymieniać raz w roku i rozejrzyj się za metalową rajdową osłoną pod silnik i skrzynie biegów :D Chyba, że zamierzasz jeździć poza granicami Polski :) Jak nie to 17" to według mnie optimum
Opublikowano
  • Autor
Auto będzie jeździć po Monachium i "Autobahn-ach" tylko czasami do Polski poleci także chyba problemu nie powinno być ale jeżeli ma mi ocierać o nadkole to chyba zdecyduję się na 18 ;p
Opublikowano
Auto będzie jeździć po Monachium i "Autobahn-ach"... p

pozazdrościć :cool2:

Opublikowano
Ja śmigam ( a raczej śmigałem obecnie 16 zimówki) na 18 i powiem Ci tragedii nie ma:) Jest troszkę twardo ale da się wytrzymać. Wygląd i prowadzenie kosztem wygody i szybszego zużycia niestety:)