Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ukradziono mi wkłady. ^%$^%$. Warto przykleić wciskane wkłady do lusterka - np silikonem? Informacyjnie - w ASO jeden nowy kosztuje 1200 zł (fotochromatyczny). Za dwa można kupić samochód.
Opublikowano

Też to przerabiałem :|

Nic tam sylikonem nie przykleisz bo są na wcisk. Wyciąga się je równie łatwo, nie wiem jak podchodzą do takich znaczonych, np. możnaby było na nich numer wypiaskować.

Ale biorą jak leci, podczas akcji nie oglądają dokładnie (np. moje ukradzone były mega brzydkie) :)

Opublikowano
Witam fascynatow BMW Mam problem z lusterkiem zewnetrznym Podczas jazdy drzy cale lusterko luz jest na zawiasie Czy ktos wie jak to dokrecic ??Z gory dziekuje jak za porady
Opublikowano

To trochę nie ten dział :(

Co do silikonu - tam gdzie się wciska chcę zrobić na stałe - pomyślałem o silikonie, ale może użyję kleju.

Opublikowano

Mi ukradli jakieś 2 miesiące temu, też fotochromatyczne :x

Teraz mam w wypiaskowanym numerem rejestracyjnym, koszt 28 zł za komplet.

Na sylikon na pewno to by złapało, tyle że jeśli znowu będą chcieli wyciągnąć (odpukać) to jeszcze uszkodzą lusterko albo wkład...

Opublikowano
Mi ukradli jakieś 2 miesiące temu, też fotochromatyczne :x

Niewykluczone, że kupiłem właśnie Twoje - w sklepie z Wrocławia (autoczescibmw.pl). Taki żarcik - trochę czarny.

Co do nanoszenia numeru rejestracyjnego - nie jestem przekonany, że coś to da - kradną w nocy i wówczas tego nie widać, a jedynie mogą mieć problem ze sprzedażą. Ale rozważę i to.

Opublikowano

Jeśli lewe lusterko jest troche ciemniejsze na dole, to moje :mrgreen:

Jak jest naklejona czerwona ramka, to ją w nocy widać nawet przy minimalnym świetle.

Trochę mnie denerwowała na początku, ale po tygodniu już zapomniałem że tam jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

urwało mi lewe lusterko, została sama ramka bez obudowy i lusterka. Jutro jadę do ASO, ciekawe, ile zedrą:( nie mam niestety dojść do tańszych źródeł. Jak myślicie, wymienią mi całe lusterko, z obudową, czy tylko dodadzą brakujące elementy? Ile kosztuje u nich takie lusterko?

Mam 118 z 2006.