Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pod koniec tygodnia bede zakladal na serie 30/25 Pro Kit. Zrobie fotki. Z tym ze i tak wydaje mi sie ze trzeba troche polatac zeby sie ulozyly.
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
niektorzy mowia ze pro kit sie nie uklada, a inni ze siada dopiero po roku :mrgreen:
http://img38.imageshack.us/img38/8832/hu9c.jpg
Opublikowano
heheh . spoko. Odezwe sie za rok. Ale zastanawiam sie czy nie kupic i zalozyc tych gum w springi zeby mi koza nie wyszla.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Odgrzewam stary temat obniżania aby nie zakładać nowego.

Czy zakładając pro kit 30/25 trzeba już uważać na spowalniacze?

Pytam bo poprzednie auto miałem mocno obniżone i cały czas lekko przycierałem, a teraz mam jednak ten komfort, że nie trzeba przejeżdżać ze strachem, ale chciałbym jednak koło trochę spasować z felgą, no i przy dużych prędkościach moje zwykłe zawieszenie okazuje się za miękkie.

Jak się przyglądam to zderzak m-pakietowy z tymi gumami od spodu jest dość niski.

Opublikowano
Odgrzewam stary temat obniżania aby nie zakładać nowego.

Czy zakładając pro kit 30/25 trzeba już uważać na spowalniacze?

Pytam bo poprzednie auto miałem mocno obniżone i cały czas lekko przycierałem, a teraz mam jednak ten komfort, że nie trzeba przejeżdżać ze strachem, ale chciałbym jednak koło trochę spasować z felgą, no i przy dużych prędkościach moje zwykłe zawieszenie okazuje się za miękkie.

Jak się przyglądam to zderzak m-pakietowy z tymi gumami od spodu jest dość niski.

Sam posiadam pro kit 30/25 i przejeżdżając przez progi zwalniające nie zdarzyło mi się ich jeszcze przyciąć, a mam zrobione ponad 30tyś. km na pro kicie. Zaznaczam jednak, że nie posiadam m-pakietu.

Opublikowano

Zależy jakie progi.

Ja nie mam ani obniżonego zawieszenia ani zderzaka m-pakiet ale jak w aucie siedzą 3-4 osoby to zahaczam podwoziem o wyższe progi (takie z kostki, nie plastikowe). I to nie jest kwestia szybkiego przejeżdżania i uderzania podwoziem, jadę bardzo wolno i szuram elementami podwozia o próg.

Dodatkowo bardzo muszę uważać podjeżdżając przodem do wyższych krawężników np na parkingach centrów handlowych.

Nie wiem jak Wy na polskie drogi możecie obniżać i tak niskie E90 ;-) (nie oczekuję odpowiedzi, żeby się nie zrobił off topic)

• 2 lata później...
Opublikowano
Cześć. Mam pytanie przymierzam się do obniżenia mojej e90 i moje pytanie brzmi. Mam felgi 19x9 et 30 225/40/19 z przodu i chciałbym założyć vogtland ale czy nie będzie nic obcierac?