Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam bmw e36 318 w gazie i mam taki problem obroty są nie równe raz jest dobrze a raz na biegu jałowym obroty sięgają nawet do 2000 co to może być???? a druga spraw raz ma siłę i ładnie przyśpiesza a raz się muli... jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o pomoc z góry dziękuję:)
Opublikowano
Kolego do wyczyszczeni na 99,99% silniczek krokowy.t gumy jak kolega radzi sprawdź,ale jeżeli by brał lewe powietrze to by nie miał obrotów.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Jak będzie brał lewe powietrze to obroty będa skaka by za niskie lub za wysokie nawet 3tys. u kolegi ostatnio w 318 takie cos naprawiałem!

A teraz muszę mu silnik na inny wymienić :twisted:

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
ale nie ktorzy brednie gadaja..jak by nie mial obrotow jak by byl rozszczelniony?ja mialem pekniety przewod gumowy od odmy i sama odme tez (odpowietrznik skrzyni korbowej ma duze znaczenie w pracy silnika nie moglem znalesc przyczyny bo trzymal mi 2tys obrotown i nie chcial schodzic a przy odpaleniu nie rowno chodzil po wymianie tego samochod jak nowy)i sama gume od przplywki tez mialem uszkodzona i jakos obroty mial a nie ze wcale by nie mial.. :mad2: