Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Musisz pociągnąć kable z lusterka wstecznego, środkowego do modułu KGM

Boczne przyciemnianą się jak dostają informacje od lusterka środkowego, ma czujnik po środku na dole. Brak kabli = brak informacji

Jeśli nie masz środkowego fotochromu to musisz je jeszcze dokupić i zakodować.

Powiedz mi jak rozpoznać duże lusterka czy to fotochromy? Trzy kable to za mało bo wystarczy że są podświetlane a szkła są kurcze takie same z fotochrom em i bez :| na allegro nie mają zdjęć środka a nie chce kupować w ciemno.

Może jest jakaś różnica widoczna z zewnątrz?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Starsze wersje z foto chrom miały taką plastikowa czarną ramkę w koło szkła nowsze mają tylko takie przecieniowanie wkoło już bez plastiku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to na allegro nie ma takich albo zdjęcia są tak kiepskie że nie widać

Chociaż ich cena mówi sama za siebie

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/20170215_093419_zpsno29seqg.jpg

Inne maja zdjecia tylko od str. Obudowy :duh:

Dzięki za info. A wie ktoś czy z F-ki podejdę do E60? Pewnie kształt "stopki" się zmienił ale tego nie wiem.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

to zdjecie świadczy ze podobnie jak e63 tak i e60 tez miały takie lusterka jak modele f nawet jest na ebay-u i nie jest zła cena

http://www.ebay.co.uk/itm/2010-BMW-5-SERIES-E61-E60-LH-NS-PASSENGER-SIDE-DOOR-WING-MIRROR-IN-ALPINE-WHITE-/311475298731?hash=item48855fe1ab:g:UkIAAOSw5VFWM41Z

problem w tym ze z anglika bedzie troche na nic maja inny kant i długosc ramienia trzeba by spróbowac od kogos moze dobze wiadac

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja wiem ze pod końcem produkcji wyszły duże lusterka. Te lusterka co wkleiłeś jest bez fotochromu i podswietlenia led (cztery kable) i cena adekwatna do produktu :D

Mi chodziło bardziej o możliwość montażu lusterek z F-ki F10 F11 do E60. Dużych lusterek z E60 jest bardzo mało a z F10 miał bym większe szanse tylko czy kąty szyby/drzwi są te same żeby to ładnie spasowało.

Nr. OEM są inne ale to nic nie znaczy.

Nie mam żadnej F-ki żeby to sprawdzić:(

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie pacjent.e90 kupilem lustra z.elektryka pelna.skladanie i przelacznik. Cos musze grzebac w wiazce czy przykladam i dziala. Oczywowcie kodowanie z klucza tez bedzie ? Prrosze podpowiedzcie bo magicy robia tajemnice i krzycza 500. Dla mnie to prosto myslaco co.mozna zmienic skoro ida 3 kable z lustra zakladasz i dziala. Wczesniej 5 pin 2 to grzanie lusterek a 3 sami wiecie. Proste slowa czy musze dlubac wdo pinach czy przykladan i wio bo nie chce upalic czegos
Opublikowano
Panowie pacjent.e90 kupilem lustra z.elektryka pelna.skladanie i przelacznik. Cos musze grzebac w wiazce czy przykladam i dziala. Oczywowcie kodowanie z klucza tez bedzie ? Prrosze podpowiedzcie bo magicy robia tajemnice i krzycza 500. Dla mnie to prosto myslaco co.mozna zmienic skoro ida 3 kable z lustra zakladasz i dziala. Wczesniej 5 pin 2 to grzanie lusterek a 3 sami wiecie. Proste slowa czy musze dlubac wdo pinach czy przykladan i wio bo nie chce upalic czegos

viewtopic.php?f=111&t=201933

• 4 miesiące temu...